Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Εργασίας και η Κυβέρνηση προκαλούν

Δημοσιεύτηκε στις

Για άλλη μια φορά το Υπουργείο Εργασίας και η Κυβέρνηση προκαλούν.

Το Υπουργείο Εργασίας τη Δευτέρα 11 Δεκέμβρη πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα υγεία και ασφάλεια. Μια εκδήλωση από την οποία απουσιάζουν Εργατικά Συνδικάτα και Ομοσπονδίες ιδιαίτερα από χώρους που τα εργοδοτικά εγκλήματα είναι σχεδόν καθημερινά.

Η πρόκληση γίνεται ακόμα πιο έντονη με την συμμετοχή του διευθύνοντα συμβούλου της Deport. Του εργολάβου που δραστηριοποιείται στο λιμάνι (COSCO) όπου σκοτώθηκε ένας συνάδελφος μας και με καθημερινά «εργατικά ατυχήματα». Επίσης είναι γνωστό ότι δεν εφαρμόζει την κείμενη νομοθεσία για να κολληθούν τα βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα και η εντατικοποίηση πάει σύννεφο.

Καλούμε τους εργαζόμενους να απαιτούν μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς. Να δυναμώσει ο αγώνας για να επιστρέφουν οι εργαζόμενοι στις οικογένειες τους, όρθιοι και υγιείς.

Περισσότερα

00:00:56

Συλλαλητήριο 6 Οκτωβρίου,19:30 στο Σύνταγμα – Ανεπιθύμητος ο υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ(SPOT)

Ο υπυργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρούμπιο, είναι ανεπιθύμητος! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 19:30,...

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη και...

Υποταγή στην πολιτική του πολέμου και των κερδών των ομίλων από την ΠΑΣΚΕ και τη ΔΑΚΕ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ επιβεβαιώθηκε, για μια ακόμα φορά, ο...