Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Απαλλακτικές οι πρώτες αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου Αν. Μακεδονίας-Θράκης για τους διωκόμενους

Δημοσιεύτηκε στις

Εκδόθηκαν και αποστέλλονται στις Δ.Ι.Π.Ε για να επιδοθούν στους συναδέλφους μας που διώκονταν και παραπέμφθηκαν στα πειθαρχικά συμβούλια, οι πρώτες αποφάσεις από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι αποφάσεις αυτές είναι πλήρως απαλλακτικές για τους συναδέλφους μας που κατηγορούνταν για ειδικό πειθαρχικό παράπτωμα. Οι αποφάσεις αυτές αποτελούν άλλο ένα βήμα στον μεγάλο αγώνα που δίνει ο κλάδος μας εδώ και χρόνια μέσα από τα σωματεία και τις Ομοσπονδίες μας,  για τι και πώς μαθαίνουν τα παιδιά μας στο σχολείο, για την παιδαγωγική υπόσταση των εκπαιδευτικών, για το δικαίωμα στην απεργία και τη διεκδίκηση.

Συμβάλλουν και αποτελούν παρακαταθήκη για τη συνέχιση της συλλογικής προσπάθειας εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών, να μην περάσει η λογική της κατηγοριοποίησης σχολείων, μαθητών και εκπαιδευτικών, η περαιτέρω εμπορευματοποίηση και υποβάθμιση του μορφωτικού αγαθού για όλα τα παιδιά, ο εκβιασμός και η τρομοκράτηση των νεοδιόριστων συναδέλφων.

Συνεχίζουμε και δυναμώνουμε τον αγώνα μας. Γνωρίζουμε καλά ότι είχε και θα έχει καμπές, δυσκολίες, αλλά ότι είναι δίκαιος και ελπιδοφόρος. Είμαστε δεσμευμένοι να τον πάμε «ως το τέλος», μέχρι να απαλλαγεί και ο τελευταίος συνάδελφος από τις άδικες και απεργοσπαστικές κατηγορίες.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε ακόμα μια φορά!

Περισσότερα

Σωματείο εργαζομένων ΕΤΕΜ-COSMOS για εργατικό ατύχημα στο τμήμα αποθήκης

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ! ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ...

ΔΑΣ ΕΦΚΑ – Ανακοίνωση για το νομοσχέδιο για τα επαγγελματικά ταμεία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Η κυβέρνηση της ΝΔ εξαπολύει νέα...