Αγωνιστική Συνεργασία ΕΤΕ – ΔΕΗ : Η κατρακύλα της πλειοψηφίας της ΕΤΕ/ ομίλου ΔΕΗ δεν έχει πάτο !

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες-οι,  εν΄ όψη των εκλογών της ΕΤΕ/ΔΕΗ  27/28-3-2019  οι μέθοδοι που ακολουθεί η πλειοψηφία του σωματείου ΕΑΜΕ (ΠΑΣΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) ΔΑΚΕ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Προκειμένου να εξασφαλίσουν πλειοψηφία, ώστε να συνεχίσουν να είναι «δεκανίκια» κυβέρνησης και διοίκησης, δεν διστάζουν να ανασύρουν από την φαρέτρα του εργοδοτικού- κυβερνητικού συνδικαλισμού  παλιά όσο και δοκιμασμένα στο παρελθόν κόλπα τα οποία βέβαια είναι καταδικασμένα στην συνείδηση των εργαζόμενων.

Αφού πρώτα απ όλα συνεχίζουν τις ¨αθρόες μετεγγραφές¨ από σωματείο σε σωματείο προκειμένου να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα όχι μόνο της ΕΤΕ αλλά και των παραπάνω οργάνων από ΓΕΝΟΠ μέχρι ΓΣΕΕ,  δεν σταματούν εκεί.

Έφτασαν στο σημείο να επικοινωνούν με συνάδελφους υποψήφιους με το ψηφοδέλτιο της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ προκειμένου να τους ¨κάνουν την παρατήρηση και να τους νουθετήσουν για το ατόπημα που έκαναν¨. ΑΙΣΧΟΣ.

Συναδέλφισσες-οι είναι γνωστές οι μέθοδοι που εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν οι δυνάμεις του συμβιβασμού και της υποταγής, από τα πρωτοβάθμια σωματεία, τις ομοσπονδίες, εργατικά κέντρα, μέχρι την ΓΣΕΕ, προκειμένου να αποσπούν νόθες πλειοψηφίες για να είναι τα τσιράκια κυβερνήσεων και αφεντικών, όλοι άλλωστε παρακολουθούμε με αηδία το όργιο νοθείας που προσπαθούν να επιβάλουν στο επικείμενο συνέδριο της ΓΣΕΕ.

Σας καλούμε να μην υποκύψει κανείς στην τρομοκρατία, την κούφια παροχολογία, την λογική του μικρότερου κακού.

ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Περισσότερα

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία FULGOR: Καταγγελία για την απόλυση συναδέλφισσας στο τμήμα μελετών

ΤΩΡΑ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΩΝ! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ! Με...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ: Η Πρωτομαγιά αποτελεί ημέρα απεργίας, μνήμης και διεκδίκησης

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ 2026 Το Συνδικάτο μας συμμετέχει στην Απεργία της...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Νέος σοβαρός τραυματισμός ναυτεργάτη σε πλοίο της ακτοπλοΐας

Η κατάσταση στα πλοία της ακτοπλοΐας εξελίσσεται σε ένα καθημερινό θρίλερ για τους ναυτεργάτες,...