Αγωνιστική Ενότητα Εργατικού Κέντρου Χίου: Διαγραφές Σωματείων αντί για αγώνα ενάντια στο 13ωρο που φέρνει η ΝΔ

Δημοσιεύτηκε στις

Επιστολή των εκλεγμένων με την “Αγωνιστική Ενότητα Εργατικού Κέντρου Χίου”,

με έκπληξη μας διαπιστώσαμε ότι στην αυριανή συνεδρίαση της Διοίκησης του ΕΚΧ απουσιάζει από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, το τεράστιο θέμα του νομοσχεδίου που φέρνει η κυβέρνηση για τις 13 ώρες δουλειάς την ημέρα.

Αντί για αυτό η πλειοψηφία της Διοίκησης του ΕΚΧ, φέρνει επιπλήξεις ή διαγραφές Σωματείων χωρίς να αναφέρει μάλιστα σε ποια αναφέρεται.

Αυτό που θα έπρεπε να απασχολεί τη Διοίκηση του ΕΚΧ είναι η οργάνωση του αγώνα των σωματείων της δύναμης του και των συναδέλφων σε Χίο, Οινούσσες και Ψαρά για το νέο τερατούργημα που φέρνει η κυβέρνηση, που δίνει το δικαίωμα στους εργοδότες να μας ξεζουμίζουν 13 ώρες την ημέρα.

Για μας αυτό είναι το πρωταρχικό μας μέλημα και πάνω σ’ αυτά θα τοποθετηθούμε στη συνεδρίαση.

Καλούμε τους συναδέλφους αντί για διαγραφές Σωματείων να κοιτάξουν, το πώς θα μαζικοποιήσουμε και δυναμώσουμε το Εργατικό Κέντρο. Μετατρέποντάς το σε κάστρο διεκδίκησης, αγώνα και αλληλεγγύης για όλους τους συναδέλφους.

Οι εκλεγμένοι της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Χίου (ΕΚΧ), Νικολέτα Γωνιάδη και Γιάννης Ασπρούλης

Περισσότερα

Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών: Για την οργάνωση μαθητικών – φοιτητικών συλλαλητηρίων στις 26 Φλεβάρη

3 χρόνια μετά το έγκλημα στα Τέμπη ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Όλοι 28 Φλεβάρη στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων

 Καλούμε τους ναυτεργάτες να περιφρουρήσουν την απεργία και να συμμετάσχουν μαζικά στα συλλαλητήρια του...

Σωματεία Φορείς Νέας Ιωνίας: Όλοι στη συγκέντρωση 27 Φλεβάρη στις 7μμ στην πλ. Σημηριώτη

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ - ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!  Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ  Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ! 28 ΦΛΕΒΑΡΗ...