Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”: Πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε στις

Παράσταση Διαμαρτυρίας πραγματοποίησε το Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “H ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”, έξω από τη ΔΕΗ, απαιτώντας να μην πληρώσει η εργατική τάξη και ο λαός το μάρμαρο των ανατιμήσεων του ηλεκτρικού ρεύματος και συνολικά των αυξήσεων στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Ν. Πιερίας, του Σωματείου Συνταξιούχων Λιτοχώρου, της Ομάδας Γυναικών Κατερίνης, εργαζόμενοι και αυτοαπασχολούμενοι του Νομού.

Με συνθήματα ενάντια στην ενεργειακή φτώχεια και τις συνέπειες των ανταγωνισμών των μονοπωλιακών ομίλων, οι συγκεντρωμένοι μοιράσανε ανακοινώσεις και κατήγγειλαν την κυβέρνηση για την εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Αντιπροσωπεία των Σωματείων σε συνάντηση που είχε με τον διευθυντή της ΔΕΗ, τόνισε πως οι πολιτικές που διαχρονικά οδηγούν το λαό στην εξαθλίωση, είναι αντικείμενο πάλης του εργατικού λαϊκού κινήματος και έκανε σαφές πως τα Σωματεία θα παλέψουν για μείωση της τιμής της κιλοβατώρας και ρυθμίσεις στις οποίες θα μπορεί να ανταπεξέλθει ο λαός.

Από το βήμα της συγκέντρωσης καταγγέλθηκε η παρουσία δυνάμεων της Ασφάλειας, κάνοντας σαφές πως τέτοιου είδους μέθοδοι τρομοκράτησης δεν μπορούν να φιμώσουν τους εργαζόμενους και συνολικά το κίνημα.

Τέλος δόθηκε αγωνιστικό ραντεβού για την απεργία στις 6 Απρίλη και την απεργιακή συγκέντρωση των Σωματείων στην Κεντρική Πλατεία της Κατερίνης στις 11πμ.

Περισσότερα

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σαλαμίνας: Συμμετοχή στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 4 Απρίλη

Το ΔΣ του Συλλόγου μας ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ αποφάσισε τη συμμετοχή του...

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Σαλαμίνας: Δεν θα περιμένουμε να πληρώσουμε ξανά την κρίση και τον πόλεμο

Δεν θα περιμένουμε να πληρώσουμε ξανά την κρίση και τον πόλεμο! Καμιά συμμετοχή - Καμία...

Σωματείο Συμβασιούχων Ερευνητών/τριών και Διδασκόντων/ουσων Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων Αθήνας: Για την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΣΕΔΑ ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ αποφάσισε συμμετοχή του Σωματείου...