Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής : Η τρομοκρατία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσει !

Δημοσιεύτηκε στις

Ο αντεργατικός κατήφορος της κυβέρνησης έχει πιάσει πάτο. Μετά την απαράδεκτη απόφαση να σύρει τους εκπαιδευτικούς στα δικαστήρια προκειμένου να κριθεί η απεργία τους ενάντια στην αξιολόγηση παράνομη και καταχρηστική, το απόγεμα τους στέλνει τα ΜΑΤ και τον Αίαντα για να ολοκληρώσει το πακέτο βίας, αυταρχισμού και καταστολής.

Δεν θα περάσει ούτε αυταρχισμός , ούτε η καταστολή.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ εκφράζει την συμπαράσταση του και την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εκπαιδευτικών. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές δίνουν αγώνα όλο αυτό το διάστημα για να είναι τα σχολεία ανοιχτά, με ουσιαστικά μέτρα προστασίας και για μαζικές προσλήψεις καθηγητών και δασκάλων.

Η πολιτική μετατροπής των μαθητών σε πελάτες των ιδιωτικών κολλεγίων και των εκπαιδευτικών σε υποτακτικούς των κερδών και της ανταγωνιστικότητας που προωθούν Κυβερνήσεις και Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη αξιολογηθεί και βαθμολογηθεί κάτω από την βάση από μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Ο αγώνας τους μας αφορά όλους, αφορά τα παιδιά μας. 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα σωματεία του κλάδου να στηρίξουν τον αγώνα των εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών που παλεύουν για ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει.

 

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Με αγώνα θα υπερασπιστούμε τη ζωή μας. 24ωρη απεργία στο έργο του Ελληνικού 14 Ιούλη

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 24ΩΡΗ...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Καταγγέλλουμε την καταστολή και τη βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών και εργαζομένων

Η κυβέρνηση καταφεύγει στην αστυνομική βία και καταστολή, στο ξυλοφόρτωμα φοιτητών και εργαζομένων για...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Ακόμη ένας οικοδόμος έχασε τη ζωή του

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, καταγγέλλει το νέο έγκλημα με νεκρό έναν...