Σύλλογος Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας Θράκης: Συμμετοχή στα συλλαλητήρια 11-9 στη ΔΕΘ και στις 31-8 για το Ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε στις

Συλλαλητήριο για τη ΔΕΘ στις 11 Σεπτέμβρη, στις 6 μ.μ. στην πλατεία ΧΑΝΘ

Στη χθεσινή μαζική σύσκεψη των Εργατικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, όπου παραβρέθηκε και ο Σύλλογός μας, αποφασίστηκε το συλλαλητήριο με αφορμή τη ΔΕΘ να γίνει το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία ΧΑΝΘ, στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης αποφασίστηκε συλλαλητήριο για την Τρίτη 31 Αυγούστου, στις 7.30 μ.μ. στο Άγαλμα του Βενιζέλου, με αφορμή τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό και το νομοσχέδιο για την επικουρική ασφάλιση που μπαίνει τις επόμενες μέρες στη Βουλή. Την ίδια μέρα, θα γίνει και η προγραμματισμένη για χτες συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους, η οποία αναβλήθηκε εξαιτίας του καιρού.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Τώρα και με αφορμή και τη ΔΕΘ είναι δική μας ευθύνη να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς το αγωνιστικό μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψουμε το αντεργατικό έκτρωμα Χατζηδάκη και οι άλλοι αντεργατικοί νόμοι να εφαρμοστούν σε κανέναν χώρο δουλειάς. Κάθε υπηρεσία να αποκτήσει το δικό της επιτελείο μάχης, που θα οργανώνει την πάλη των εργαζομένων, να διαμορφώνετε  από τους ίδιους τους εργαζόμενους πλαίσιο αιτημάτων, με βάση το τι είναι σήμερα αναγκαίο, και όχι με βάση τον ρεαλισμό των στόχων της κυβέρνησης.

Μόνο το εργατικό – λαϊκό κίνημα μπορεί να βάλει φρένο και εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων, να αποσπάσει κατακτήσεις, να ανοίξει τον δρόμο για ριζικές αλλαγές, προς όφελος των εργαζομένων.

Σήμερα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να οργανώσουμε την πάλη μας με σύνθημα: Όλοι στους συλλόγους! Για να ξηλωθούν οι αντεργατικοί νόμοι, να παλέψουμε για δουλειά και ζωή με δικαιώματα.

ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Υπουργείου Γεωργίας Μακεδονίας Θράκης καλεί όλους του εργαζόμενους του ΥΠΑΑΤ να δώσουν το παρόν στα παραπάνω συλλαλητήρια.

Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

Περισσότερα

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Νέο αγωνιστικό ραντεβού την Τετάρτη 16 Ιουλίου, ώρα 22:00

Συνάδελφοι, οι λιμενεργάτες του Πειραιά σε μια μαζική και μαχητική κινητοποίηση ΜΑΖΙ με την κοινωνία,...

Αγωνιστική Συνεργασία ΔΕΗ: Να αποσυρθεί ο Κανονισμός για την 6ημερη εργασία

ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Κάτω τα χέρια από την συνδικαλιστική δράση και τους αγώνες των εργαζομένων

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ & ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   Η αντεργατική επίθεση...