Το Εργατικό Κέντρο ΒΣ Δωδεκανήσου στηρίζει τα αιτήματα των αθλητών και των εργαζομένων στον χώρο

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ στέλνει μήνυμα  συμπαράστασης στην κινητοποίηση των προπονητών ερασιτεχνικού αθλητισμού και μικρών κατηγοριών  στην Κω.

Ο αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια. Η άθληση θα έπρεπε να είναι αναφαίρετο δικαίωμα και ιδιαίτερα σε συνθήκες πανδημίας και εγκλεισμού,  η κυβέρνηση όφειλε να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή του δικαιώματος αυτού.

Αντ’ αυτού ,από τον προηγούμενο Νοέμβρη αφήνει  κλειστό τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και στον αέρα αθλητές και  επαγγελματίες του χώρου.

Τελικά και  στον χώρο του αθλητισμού κριτήριο  για την κυβέρνηση είναι το κέρδος. Για αυτό επιλέγει να ανοίξει  τις μεγάλες κατηγορίες που πίσω τους δραστηριοποιούνται επιχειρηματίες και όμιλοι.

Το Εργατικό Κέντρο ενώνει  την φωνή του   με τους αγωνιζόμενους προπονητές -αθλητές ερασιτεχνικού αθλητισμού και μικρών κατηγοριών.

Στηρίζει τα αιτήματα των αθλητών και των εργαζομένων στον χώρο .

Περισσότερα

Σωματεία – Φορείς Καβάλας: Κάλεσμα σε σύσκεψη 18 Φλεβάρη για το έγκλημα στα Τέμπη

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι Στις 28/2/2026 συμπληρώνονται 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη,  που στοίχισε την...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: 13 Φλεβάρη σύσκεψη για τον συντονισμό του αγώνα

Συμμετέχουμε στην Σύσκεψη των Εργατικών Σωματείων της πόλης! Συντονίζουμε τον αγώνα μας. Ενάντια στην...

Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας: Όλοι στα συλλαλητήρια 26 και 28 Φλεβάρη

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές και τα συναφή Επαγγέλματα Δίνουμε μαζικά το παρόν : Στη...