Συνδικάτα Ν. Θεσσαλονίκης : Εθελοντική αιμοδοσία, 16 Γενάρη από τις 9 π.μ. έως και 1μ.μ. στο χώρο της ΔΕΘ

Δημοσιεύτηκε στις

Στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η ανάγκη για αίμα στα νοσοκομεία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, ιδιαίτερα λόγω και των ελλείψεων σε χώρους και εξοπλισμό, αλλά κύρια στην μετατροπή πολλών νοσοκομείων σε «μίας νόσου».

Μετά από κάλεσμα του ΣΕΤΗΠ, της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλωνκαι του Συνδικάτου Οικοδόμων, εργαζόμενοι από δεκάδες σωματεία από όλους τους κλάδους, πραγματοποιούμε εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα Σάββατο, 16/1, από τις 9πμ έως και τη 1μμ, στο χώρο της ΔΕΘ.

Είναι το πρώτο μας βήμα, το οποίο θα φροντίσουμε να ενισχυθεί και να αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά για την εξασφάλιση αίματος για τις ανάγκες του λαού της Θεσσαλονίκης.Ενάντια στην λογική της ατομικής ευθύνης εμείς προτάσσουμε τη συλλογική αλληλεγγύη, την οργανωμένη μας δράση για την υγεία και τα δικαιώματα του λαού.

Περισσότερα

Ανακοίνωση του Ενιαίου Συλλόγου Εργαζομένων ΨΝΑ για την 1η Μάη

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η ΜΑΪΟΥ 2026 ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΘΥΣΙΑ...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!

ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!  Ως Συνδικάτο Γάλακτος- Τροφίμων- Ποτών Αττικής καταγγέλλουμε σε όλους...

Συνδικατό Τρόφιμα Ποτα Αττικής: Οργάνωση και αγώνας στο Συνδικάτο μας ! Καμία συναδέλφισσα μόνη της !!

Οργάνωση και αγώνας στο Συνδικάτο μας !  Καμία συναδέλφισσα μόνη της !! Οι γυναίκες εργαζόμενες...