Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καταγγελίες για νέα κρούσματα σε χώρους δουλειάς

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή και τη χθεσινή μας συνέντευξη τύπου όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ συνεχίζουν να επικοινωνούν με το σωματείο μας. Με μεγαλύτερο θάρρος καταγγέλλουν συνεχώς νέα κρούσματα που επιβεβαιώνονται στα καταστήματα που εργάζονται,  εκφράζοντας έντονη ανησυχία και διάθεση να συμβάλλουν ώστε να μπει ένα τέλος στην εργοδοτική ασυδοσία. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 3 επιπλέον κρούσματα στο Σκλαβενίτη στη Χαλκηδόνα.

.Αυτό αποτελεί την πιο έμπρακτη επιβεβαίωση ότι ο αγώνας και τα αιτήματα μας για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας είναι δίκαιος  και δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, συναδέλφισσα να έρθει σε επαφή με το σωματείο, με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζει εκτός και εντος χώρου εργασίας. Αύριο 26 Νοέμβρη ημέρα απεργίας δηλώνουμε απεργοί δίνοντας απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι με την υγεία και τα δικαιώματα μας δεν θα παίζει κανείς.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Οι ναυτεργάτες δεν θα γίνουν θυσία για τα κέρδη των εφοπλιστών και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών

Τα νέα χτυπήματα σε εμπορικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα και στον Περσικό Κόλπο αποδεικνύουν...

Εργατικό Κέντρο Ν. Σάμου: Απραξία για την άνεργη πολύτεκνη μητέρα

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Σάμου επανέρχεται 1,5 μήνα μετά, στο θέμα της άνεργης πολύτεκνης...

Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας: Για την τροπολογία σχετικά με τις συντάξεις χηρείας

Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΧΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΧΗΡΕΙΑΣ...