Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καταγγελίες για νέα κρούσματα σε χώρους δουλειάς

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή και τη χθεσινή μας συνέντευξη τύπου όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ συνεχίζουν να επικοινωνούν με το σωματείο μας. Με μεγαλύτερο θάρρος καταγγέλλουν συνεχώς νέα κρούσματα που επιβεβαιώνονται στα καταστήματα που εργάζονται,  εκφράζοντας έντονη ανησυχία και διάθεση να συμβάλλουν ώστε να μπει ένα τέλος στην εργοδοτική ασυδοσία. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 3 επιπλέον κρούσματα στο Σκλαβενίτη στη Χαλκηδόνα.

.Αυτό αποτελεί την πιο έμπρακτη επιβεβαίωση ότι ο αγώνας και τα αιτήματα μας για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας είναι δίκαιος  και δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των συναδέλφων μας.

Καλούμε κάθε συνάδελφο, συναδέλφισσα να έρθει σε επαφή με το σωματείο, με το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας για κάθε ζήτημα που αντιμετωπίζει εκτός και εντος χώρου εργασίας. Αύριο 26 Νοέμβρη ημέρα απεργίας δηλώνουμε απεργοί δίνοντας απάντηση σε κυβέρνηση και εργοδοσία ότι με την υγεία και τα δικαιώματα μας δεν θα παίζει κανείς.

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Καμιά απεμπόληση αρμοδιότητας των εποπτών στις υγειονομικές υπηρεσίες

ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΕΠΟΠΤΩΝ ΣΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ...

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΜΕΑΞΑ: Ελλείψεις στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας

Με έγγραφα τους προς τη Νοσηλευτική Υπηρεσία και τη Διοίκηση, η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του...