Μήνυμα αλληλεγγύης ΠΕΟ στο ΠΑΜΕ για τα γεγονότα στις 17 Νοεμβρίου 2020

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΠΕΟ καταδικάζει την βία που εξασκήθηκε σε βάρος των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ και των διαδηλωτών που συμμετείχαν στην διαδήλωση προς τιμήν της εξέγερσης των φοιτητών στις  17 Νοεμβρίου του 1973 όταν  ισχυρές δυνάμεις των σωμάτων ασφαλείας χρησιμοποίησαν χημικά και χτύπησαν βίαια διαδηλωτές  εργαζόμενους, φοιτητές και συνταξιούχους χωρίς να υπάρξει οποιαδήποτε πρόκληση.

Θεωρούμε την όποια χρησιμοποίηση των μέτρων προστασίας της υγείας κατά της πανδημίας ως πρόσχημα για συρρίκνωση των δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, ως απαράδεκτη και καταδικαστέα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας προς το ΠΑΜΕ και τους εργαζόμενους  στην  Ελλάδα και ενώνουμε την φωνή μας για  σεβασμό των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων και ελευθεριών.

Περισσότερα

Ανακοίνωση για την παρέμβαση συνδικάτων στην ΒΙΠΕ Μεγάρων. Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες, οργανωνόμαστε στα συνδικάτα

Μέτρα υγείας και ασφάλειας, αυξήσεις στους μισθούς  Οι ζωές μας δεν είναι αναλώσιμες - Οργανωνόμαστε...

Να δυναμώσει η αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης!

112 νεκροί παλαιστίνιοι ανασύρθηκαν από τα ερείπια στη συνοικία Σάμπρα της Γάζας. Ανάμεσά τους...

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες – Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των κερδών!

10 νεκροί εργαζόμενοι σε οκτώ ημέρες Αυτό είναι το «επιτελικό κράτος» των εκμεταλλευτών και των...