Το ΠΑΜΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους και το λαό της Τουρκίας και τη θλίψη του για αυτούς που χάθηκαν  ύστερα από τον μεγάλο σεισμό της Παρασκευής 30 Οκτώβρη.

Από την πρώτη στιγμή το ΠΑΜΕ βρίσκεται σε επικοινωνία με Συνδικάτα της Σμύρνης, πληροφορήθηκε για την κατάσταση και εξέφρασε τη στήριξη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας. Την ίδια ώρα και στα ελληνικά νησιά οι εργαζόμενοι και ο λαός μετράνε τις πληγές τους, αλλά ταυτόχρονα παίρνουν πρωτοβουλίες οργάνωσης και διεκδίκησης. Για μια ακόμη φορά οι εργαζόμενοι και οι λαοί των χωρών μας πληρώνουν ακριβά τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών και της πολιτικής των κυβερνήσεων που κανένα μέτρο δεν παίρνουν για την προστασία της ζωής και της υγείας τους.

Το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ελλάδας εκφράζει τη στήριξη και συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της Τουρκίας αυτές τις δύσκολες ώρες.

 

 

Περισσότερα

Απεργιακή κινητοποίηση υγειονομικών στο υπ.Υγείας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Πρωτοβάθμια σωματεία από το χώρο της Υγείας διαδήλωσαν σήμερα το πρωί έξω από το...

Συνεχίζουν να φθάνουν Μηνύματα Αλληλεγγύης για τη δίωξη του προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Ε.Κ. Πειραιά

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων...

Συνεχίζεται η Διεθνής Αλληλεγγύη ενάντια στη δίωξη του Προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...