Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής : 27 Ιουνίου στάση εργασίας σε όσες φαρμακαποθήκες ανοίξουν και 29 Ιούνη συγκέντρωση στην είσοδο του Δήμου Αθηναίων

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση του ωραρίου εργασίας μας 5μερο – 8ωρο (Δευτέρα – Παρασκευή).

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση τη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων μας, την διάλυση του 5ήμερου και 8ωρου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εργοδότη να μας επιβάλλει μια ζωή λάστιχο χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα. Το Σάββατο ανήκει σε εμάς και τις οικογένειές μας.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 το Συνδικάτο μας προκηρύσσει γι άλλη μια φορά στάση εργασίας, από 08:00 ως 12:00,  σε όσες φαρμακαποθήκες ανοίξουν χωρίς να διημερεύουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020 από τις 17:00 και μετά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του κλάδου μας στην είσοδο των εγκαταστάσεων του Δήμου Αθηναίων (Οδός Πειραιώς – ΓΚΑΖΙ) όπου θα συζητηθεί το θέμα του ωραρίου των φαρμακαποθηκών του Δήμου της Αθήνας στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου.

Απαιτούμε να ανακληθεί η από 24 Απριλίου 2020 απόφαση της δημοτικής αρχής που ”ανοίγει” τις φαρμακαποθήκες τα Σάββατα και διαλύει το κατεκτημένο ωράριο μας και τα συγκροτημένα δικαιώματα μας, για τα συμφέροντα μιας μικρής μερίδας μεγαλοφαρμακαποθηκάριων.

Περισσότερα

Σωματείο Κατεργασίας Ξύλου και Ναυπηγοξυλουργών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του σωματείου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΜ. ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-10-2024...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αιτωλ/νίας: Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής

Συνάδελφοι, Σας κάνουμε γνωστό  ότι οι αρχαιρεσίες  για την ανάδειξη  της νέας Διοίκησης  και των...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Προγραμματισμός δράσης επόμενου διαστήματος

Σε συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Α.  συζήτησε  και εκτίμησε τη δράση του...