Εργατικό Κέντρο Πειραιά : Αλληλεγγύη στον Αγώνα των Εργαζομένων των ΗΠΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους και τον λαό των ΗΠΑ που βρίσκονται στους δρόμους τους αγώνα ενάντια στην βαρβαρότητα και την εξαθλίωση.

Η δολοφονία του George Floyd προστέθηκε στους χιλιάδες των νεκρών στην πιο πλούσια χώρα του κόσμου, είτε από τον ρατσισμό, είτε από την φτώχεια.

Ο πόνος και η δυστυχία εκατομμυρίων φτο)χών αμερικανών είναι κοινός με αυτόν των χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που βίωσαν και βιώνουν τον ρατσισμό.

Στεκόμαστε στο πλευρό των διαδηλωτών που εναντιώνονται πολύμορφα και οργανωμένα στην καταστολή και τις συλλήψεις αγωνιστών, ενάντια στην αδικία και την πολιτική που θρέφει και καλλιεργεί τον εθνικισμό, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.

Περισσότερα

Σωματεία – Φορείς Καβάλας: Κάλεσμα σε σύσκεψη 18 Φλεβάρη για το έγκλημα στα Τέμπη

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι Στις 28/2/2026 συμπληρώνονται 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη,  που στοίχισε την...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αλεξανδρούπολης: 13 Φλεβάρη σύσκεψη για τον συντονισμό του αγώνα

Συμμετέχουμε στην Σύσκεψη των Εργατικών Σωματείων της πόλης! Συντονίζουμε τον αγώνα μας. Ενάντια στην...

Σωματείο Οικοδόμων Καβάλας: Όλοι στα συλλαλητήρια 26 και 28 Φλεβάρη

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές και τα συναφή Επαγγέλματα Δίνουμε μαζικά το παρόν : Στη...