Σύλλογος Εργαζ. Ιδιωτικ. Εκπαίδευση Αττικής : Όλοι στην πανεκπαιδευτική συγκέντρωση του αντιεκπαιδευτικού νομοσχεδίου την Τετάρτη 13 Μαΐου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισες, συνάδελφοι,

Η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας κατά την οποία οποία συστήνει αυτοσυγκράτηση, αποδεικνύεται ασυγκράτητη στο να περνάει αντιδραστικές αλλαγές στην παιδεία.

Όλες οι αντιεκπαιδευτικές κατευθύνσεις του ΟΟΣΑ, της Ε.Ε. και του ΣΕΒ βρίσκουν τον αντίκτυπό τους σε αυτό το νομοσχέδιο.

Δεν φτάνει όμως που θέλησαν να το περάσουν εν μέσω πανδημίας, τώρα περνάνε τροπολογία για να γίνει το εκπαιδευτικό έργο ριάλιτι, τόσο στο δημόσιο σχολείο, όσο και σε ιδιωτικές εκπαιδευτικές δομές.

Η  τροπολογία που ψηφίστηκε και προβλέπει την ταυτόχρονη δια ζώσης διδασκαλία και τη ζωντανή αναμετάδοση από την τάξη, δεν πατάει σε κανένα παιδαγωγικό κριτήριο και παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα μαθητών και εκπαιδευτικών. Το μέτρο αυτό δεν έχει καμία σχέση με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (ασύγχρονη και σύγχρονη)

Είναι ένα ακόμη βήμα προς τον έλεγχο του εκπαιδευτικού και του εκπαιδευτικού έργου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, αλλά και τους μαθητές και τους γονείς στο συλλαλητήριο Συλλόγων και ΕΛΜΕ,  την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 13:00, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Π.Α: Συμμετέχουμε μαζικά και σε αυτήν την κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς

Παρέμβαση στην doValue Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 2μμ. Κάνουμε πράξη το σύνθημα “Τα σπίτια του λαού...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας: Να σταματήσει το αυθαίρετο καθεστώς «αυξημένης ετοιμότητας» υπαλλήλων

Με νομικά αβάσιμες και αυθαίρετες αποφάσεις ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Λακωνίας θέτει επανειλημμένα υπαλλήλους...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για το απολυμαντήριο – τις αρμοδιότητες και τις εργασίες απολυμάνσεων

ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΗΡΙΟ – ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΩΝ, ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΙΩΝ-ΜΥΟΚΤΟΝΙΩΝ κλπ Το Απολυμαντήριο, που...