Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς : Για τη σημερινή παρέμβαση για τους εργαζόμενους στα σουπερμάρκετ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, στα πλαίσια της Πανελλαδικής Μέρας για τους εργαζόμενους στα Super Market, πραγματοποίησε παρεμβάσεις μέσα και έξω από καταστήματα της πόλης.

Η υποδοχή των συναδέλφων στην εξόρμηση, με το ενημερωτικό φυλλάδιο του Σωματείου , που αναφερόταν στην απαίτηση , για άμεσα μέτρα προστασίας και υγείας, ήταν πολύ θετική. Οι εργαζόμενοι στα s/m περίμεναν αυτήν την έμπρακτη συμπαράσταση.   Σήμερα η δική τους φωνή ενώθηκε, με την φωνή όλων των εργαζόμενων, από όλους τους κλάδους, από τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τις καθαρίστριες στα νοσοκομεία, από τους δεκάδες  εργάτες  που δουλεύουν στοιβαγμένοι, στα εργοστάσια, από τους χιλιάδες  απολυμένους συναδέλφους, από τους εκατοντάδες εμποροϋπαλλήλους που καλούνται να ζήσουν με 800€ δύο μήνες. Στην σημερινή κινητοποίηση, επιδόθηκε ψήφισμα αλληλεγγύης και αναγνώρισης του αγώνα των εργαζομένων στα s/m, από τον Σύλλογο του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς . Επίσης στην δράση του Σωματείου μας, συμμετείχε η Λιάνα Καραβασίλη, Περιφερειακή Σύμβουλος Βοιωτίας της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Μετά το τέλος των κινητοποιήσεων, ακολούθησε μηχανοκίνητη ηχητική παρέμβαση, στους κεντρικούς δρόμους και σε συνοικίες της Λιβαδειάς.  

ΣΤΗΝ  ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΥΨΩΝΟΥΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Θεσπρωτίας: Για τη στήριξη και αλληλεγγύη στους διωκόμενους συναδέλφους από το Σύλλογο Εργαζομένων ΟΤΑ Θεσπρωτίας

Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΕΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!...

Σωματείο Εργαζ. στην Vodafone – 360 Connect και λθ: Πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα

Συνεδρίασε στις 11/9 το ΔΣ του Σωματείου μαζί με τις Σωματειακες Επιτροπές σε Χαλάνδρι...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής: Σχετικά με την απαράδεκτη κατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου «Γεώργιος Ραφιάς» στο Λαύριο

Εικόνες ντροπής ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης,  αυτές τις ημέρες...