Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων Ν. Αττικής : Να μη λείψει κανείς από την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 11π.μ.

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφε,

Δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, στη σταθερή εργασία, στην ασφάλιση. Δυναμώνουμε την πάλη μας για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις,  κοινωνικές παροχές, προστασία των ανέργων, των νέων συναδέλφων.

Παλεύουμε για την κάλυψη των απωλειών μας, για όλα όσα είναι δικαιώματά μας με βάση τον πλούτο που παράγουμε και τις σύγχρονες ανάγκες μας. Για όλα όσα μας έκλεψαν, μας αφαίρεσαν, εν μέσω οικονομικής κρίσης και όσα σκοπεύουν να μας αφαιρέσουν στην ”ανάπτυξη” τους.

Μένουμε σταθερά ενάντια στους δυνάστες της εργατικής τάξης, στα μονοπώλια κ τον ιμπεριαλισμό. Ενάντια στους εκφραστές τους, την κάθε κυβέρνηση δεξιά ή ”αριστερή”, ενάντια σε κάθε λογής συμβιβασμό. Δυναμώνουμε την οργάνωσή σε κάθε χώρο δουλειάς ώστε να αλλάξουμε τους αρνητικούς συσχετισμούς στο συνδικαλιστικό κίνημα απομονώνοντας τους ανθρώπους της εργοδοσίας, τους ξεπουλημένους συνδικαλιστές, που βρίσκονται στις γραμμές της εργατικής τάξης.

 Συνάδελφε σε καλούμε να λάβεις μέρος στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή μας που θα γίνει την Κυριακή 10 Νοέμβρη στις 11πμ στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48Β, 2ος όροφος) ώστε:

 Με καλύτερους όρους να οργανώσουμε τoν αγώνα μας, όλοι μαζί μέσα από το Συνδικάτο μας για υπεράσπιση της ίδιας της ζωής μας. Για  εφαρμογή της Σύμβασης στους ”Ανελκυστήρες” που είναι υποχρεωτική για όλους τους εργοδότες από 1/6/19. Για να εφαρμοστεί η Σύμβαση των ”Καταστημάτων” που έχει υπογραφεί και αφορά, όλα τα εργοτάξια, στους συντηρητές κτιρίων, στις εργασίες φωτισμού. Για  μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, το χρόνο εργασίας που είναι 38 ώρες την εβδομάδα, για ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, που θα εξυπηρετούν τις σύγχρονες ανάγκες μας.

Δώσαμε έμπρακτη απάντηση σε αυτούς που λένε ότι τίποτα δεν γίνεται, δεν έχουν αποτέλεσμα οι αγώνες. Θα συνεχίσουμε έχοντας παρακαταθήκη τους  επιτυχημένους αγώνες που δώσαμε το προηγούμενο διάστημα, καταφέρνοντας να παρθούν απολύσεις πίσω, να πληρωθούν συνάδελφοι, να τηρηθούν μέτρα ασφαλείας, ωράρια, ένσημα, να πληρωθούν υπερωρίες κλπ.

Συνάδελφοι, η πραγματική ελπίδα βρίσκεται στη σύγκρουση με όσους μας στερούν το δικαίωμα στην αξιοπρεπή ζωή, μας θέλουν στην ανέχεια, στη ζωή με ψίχουλα, στη σύγχρονη σκλαβιά!

                                                Οργάνωση και αγώνας η απάντησή μας!           

Περισσότερα

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Ακόμα ένας νεκρός ναυτεργάτης σε πλοίο της Ακτοπλοϊας

Άλλος ένας ναυτεργάτης, που πήγε για το μεροκάματο, δεν γύρισε στο σπίτι του.  Άλλο...

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Η Ομοσπονδία καταγγέλλει τον εμπαιγμό των απολυμένων της ΛΑΡΚΟ

Εν τω μεταξύ: Ο διαγωνισμός απέτυχε, ζήτω ο ...επόμενος διαγωνισμός.....! Η σημερινή συνέλευση γίνεται στο φόντο...

Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου: 10 Αυγούστου στις 11πμ έξω από το Δημαρχείο δυναμώνουμε τον αγώνα για φθηνό, ποιοτικό νερό

ΛΕΙΨΥΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ  Το...