Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής : Η τρομοκρατία από τα τσιράκια του συστήματος δεν θα περάσει τσακίζουμε τους φασίστες παντού

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει στο λαό και τους εργαζόμενους της περιοχής την άνανδρη και τραμπούκικη επίθεση ενάντια στο στέλεχος  του ΚΚΕ  και της ΚΝΕ Άγγελο Μπαλτά την Τρίτη το βράδυ στο Γέρακα Όπου, γνωστά φασιστοειδή με κουκούλες, τον χτύπησαν και  τον μαχαίρωσαν στο χέρι.

Είναι βαθιά γελασμένοι οι νοσταλγοί του Χίτλερ και έχουν μεγάλες αυταπάτες αν νομίζουν ότι έτσι θα βάλουν εμπόδια στην δράση πρωτοπόρων αγωνιστών. Δεν το κατάφεραν οι πολιτικοί τους πρόγονοι , οι ταγματασφαλίτες και οι δωσίλογοι και φυσικά δεν θα το καταφέρουν και τα σημερινά απομεινάρια τους.

Τα φασιστοειδή και με την σημερινή τους πράξη έδειξαν τι τους τρομάζει και ποιανού τα συμφέροντα υπηρετούν. Αυτό που φοβούνται είναι οι πρωτοπόροι αγωνιστές που δρουν οργανωμένα και  πολεμούν το καπιταλιστικό σύστημα της εκμετάλλευσης που θρέφει τους φασίστες και τις πράξεις τους.

Οι φασίστες Θα πάρουν την απάντησή τους από τους εργαζόμενους και τον λαό, που πλέον έχει καταλάβει καλά ότι  ο φασισμός είναι γέννημα θρέμμα ενός συστήματος που μαυρίζει  την ζωή μας, και  θα τσακίσει τους φασίστες σε κάθε χώρο δουλειάς, στις γειτονιές και παντού.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζόμενων ICAP Outsourcing Solutions για την απόφαση της εργοδοσίας να καταργήσει την αργία της Καθαράς Δευτέρας

Ως Σωματείο Εργαζομένων ICAP, καταγγέλλουμε την απόφαση της εταιρείας να καταργήσει την κατ’ έθιμον...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για το θάνατο των δύο εργαζομένων από την Εύβοια

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια 28 Φλεβάρη

Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια που προκήρυξαν Εργατικά Κέντρα το Σάββατο 28...