Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής.

Δημοσιεύτηκε στις

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη από το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου-Ανατολικής Αττικής. Στην έναρξη της συγκέντρωσης έγινε κατάθεση στεφάνου στο άγαλμα των Μεταλλωρυχων. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από την ομάδα γυναικών Λαυρεωτικής της ΟΓΕ και την Ανδριάνα Γκικα, από τον πρόεδρο των ΕΒΕ Λαυρεωτικής Μαλινακη Γιάννη, από το σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρεωτικής την Πρόεδρο, Χασιωτη Δήμητρα.

Στην συνέχεια απαγγέλθηκε η απολογία του Σπαις από την Δυβολη Διονύσια και την Μεντη Χριστίνα. Ο Λεωνιδας Ανανιαδης διάβασε σύντομο χρονικό της απεργίας των Μεταλλωρυχων του 1929. Ο γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ζαριφης Λευτέρης έφερε την εικόνα από την κατάσταση που επικρατεί στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ενώ ο Μεντης Δαμασκηνός έκανε την κεντρική ομιλία. Στην συνέχεια ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της πόλης ή όποια πέρασε από το άγαλμα της μάνας του Μακρονησιωτη όπου κατατέθηκαν γαρύφαλλα.

Περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού

Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά...

ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ...