Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία του Εργατικού Κέντρου Θεσπρωτίας για τις εξελίξεις στη ΓΣΕΕ και την οργάνωση της Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύτηκε στις

Την Τετάρτη 17 Μαρτίου  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι αντιπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου, οι διοικήσεις των σωματείων της δύναμής του, αλλά και συνδικαλιστές από σωματεία δασκάλων και καθηγητών, συνταξιούχων καθώς και άλλων εργαζομένων. 

Περιεχόμενο της σύσκεψης ήταν οι εξελίξεις στη ΓΣΕΕ και η στάση των ταξικών δυνάμεων το επόμενο διάστημα καθώς και το περιεχόμενο του φετινού εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

Μετά από την εισήγηση της διοίκησης ακολούθησε, διάλογος πάνω στις εξελίξεις και αποφασίστηκε η απεργιακή συγκέντρωση της 1ης  ΜΑΗ να γίνει στην Ηγουμενίτσα στις 10 το πρωί στον Πεζόδρομο- ΟΤΕ.

Μεταξύ άλλων αρκετά σωματεία έβαλαν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης και παρέμβασης ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για μαζική και μαχητική απεργιακή συγκέντρωση την Πρωτομαγιά.

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...