Να καταβληθεί άμεσα το δώρο χριστουγέννων στους εργαζόμενους του ομίλου EUROMEDICA απαιτεί το Σωματείο Ιδιωτικών Κλινικών

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Για ακόμα μια φορά οι εργαζόμενοι του ομίλου EUROMEDICA, αγωνίζονται για το αυτονόητο δικαίωμα στην καταβολή των δεδουλευμένων. Αυτή τη φορά η εργοδοσία του ομίλου οξύνοντας την επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων ΔΕΝ κατέβαλλε το Δώρο Χριστουγέννων.

Το Σωματείο μας προχώρησε σε  καταγγελία  στην επιθεώρηση εργασίας για τους εργαζόμενους της κλινικής ΑΘΗΝΑΙΟΝ. Η καταγγελία θα συζητηθεί την Πέμπτη 24 Γενάρη στις 12:30 μ.μ.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια οι εργαζόμενοι του ομίλου με τα πρωτοβάθμια σωματεία, πανελλαδικά έχουμε δώσει σκληρούς αγώνες με στόχο να βάλουμε τέλος στην απλήρωτη εργασία. Δηλώνουμε και σήμερα ότι από αυτό το στόχο ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ.

Η ιστορία έχει αποδείξει ότι στο βαθμό που αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα, όταν καταβλήθηκαν μισθοί και επιδόματα αυτό έγινε κυρίως εξαιτίας της  πίεσης που ασκήσαμε οργανωμένα και συλλογικά.

Η ασυδοσία και η αναλγησία της Εργοδοσίας του ομίλου στηρίζεται στην αντεργατική πολιτική στις σημερινής και των προηγούμενων  Κυβερνήσεων. Η ουσιαστική ανυπαρξία ελεγκτικών μηχανισμών, η κωλυσιεργία που επιδεικνύουν  οι ηγεσίες του υπουργείου εργασίας, το φιλο-εργοδοτικό νομικό πλαίσιο, έχουν δώσει τη δυνατότητα στην εργοδοσία του ομίλου EUROMEDICA να κρατάει απλήρωτους για χρόνια τους συναδέλφους.

Το Σωματείο μας θα συνεχίσει να πρωτοστατεί στην οργάνωση της πάλης για να μπει οριστικό τέλος στην απλήρωτη εργασία.

Καλούμε τους συναδέλφους του ομίλου να παραβρεθούν στην συνάντηση στην επιθεώρηση Εργασίας την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΓΕΝΑΡΗ 2019 στις 12:30 το μεσημέρι στο ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ – ΔΑΦΝΗΣ Πλατεία Φλέμιγκ 2, Ηλιούπολη.

Μετά την συνάντηση στην Επιθεώρηση να αποφασίσουμε συνέχιση των κινητοποιήσεων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Περισσότερα

Σύλλογος Επιθεωρητών Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία και Υπαλλ. Επιθεώρησης Εργασίας: Ανακοίνωση για τα περιστατικά βίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Μετά τα συνεχιζόμενα περιστατικά βίας, σωματικών και λεκτικών επιθέσεων, καθώς και την ενορχήστρωση...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου: Όχι στις “Λευκές Νύχτες” που μαυρίζουν τη ζωή μας. 

"Λευκή νύχτα" δούρειος ίππος της απελευθέρωσης του ωραρίου των καταστημάτων και καταστρατήγησης των δικαιωμάτων...

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ζακύνθου: Κάλεσμα σε κινητοποίηση 10 Αυγούστου στις 11πμ στο Δημαρχείο

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ                                                                                                     Ζάκυνθος 08/08/24 Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Ζακύνθου θα συμμετάσχει στην...