Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Επιτυχημένη η στάση εργασίας και η γενική συνέλευση στο εργοτάξιο του ” Παπαστράτος” στον Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας και η γενική συνέλευση που είχε προκηρύξει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στο εργοτάξιο του πρώην «Παπαστράτος» στον Πειραιά.

Η συμμετοχή των εργαζόμενων ήταν καθολική και έγινε ενημέρωση και κάλεσμα για την απεργία της 14ης Νοέμβρη. Ακολούθησε συζήτηση με τους συναδέλφους για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, για τα «υπέρ αγνώστων» ένσημα, αλλά και για τις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις, τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στη γύρω περιοχή κ.τ.λ. Ακόμα, επισημάνθηκαν οξυμένα προβλήματα στο χώρο δουλειάς, όπως το ζήτημα του ωραρίου και της ανασφάλιστης εργασίας.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην πανοικοδομική απεργία στις 14 Νοέμβρη και την κλιμάκωση του αγώνα με συμμετοχή στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 28 Νοέμβρη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

 

 

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων ΧΗΤΟΣ : Στην προσπάθεια της εργοδοσίας να διαλύσει το Σωματείο μας και να μας τρομοκρατήσει, απαντάμε με το κεφάλι ψηλά

ΕΞΩΔΙΚΑ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΧΗΤΟ-ΒΕΝΙΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΓΙΣΕΙΣ Η εργοδοσία έδειξε για ακόμα μια φορά...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία – Σωματείου ΔΕΛΤΑ Ν.Αττικής: Διακήρυξη για τις εκλογές του Σωματείου

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ Στις 26 και 27 Οκτωβρίου που θα πραγματοποιηθούν...

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Αττικής «Ο ΒΥΡΩΝ»: Κλιμακώνουμε τη δράση μας

Τη Δευτέρα 12 Οκτώβρη το ΔΣ του σωματείου συνεδρίασε με θέμα την υλοποίηση των...