Δεύτερη παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 26 Ιουλίου παρέδωσε στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου για δεύτερη φορά νερά – τρόφιμα – φάρμακα και παιδικά είδη που είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία του. Ευχαριστεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τη νεολαία και τις λαϊκές επιτροπές για την άμεση και τεράστια ανταπόκρισή τους στην έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Επίσης ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για αίμα από όλη την Ελλάδα.

Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται σήμερα Πέμπτη 26/7 και αύριο Παρασκευή 27/7 από τις 8.30π.μ. έως τις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Ιουλίου από τις 9π.μ. έως τις 13 το μεσημέρι.

 

Περισσότερα

Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αντεργατικό οδοστρωτήρα της 13ωρης δουλειάς

Στην πρώτη γραμμή ενάντια στον αντεργατικό οδοστρωτήρα της 13ωρης δουλειάς Το Σωματείο Καθαριστριών – Καθαριστών...

Κλαδικό Συνδικάτο Εργαζομένων Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας : Καταγγελία για ξυλοδαρμό εργαζόμενου επειδή ζήτησε την άδεια του

Το κλαδικό Συνδικάτο Τροφίμων – Ποτών Αχαΐας, καταγγέλλει την εργοδοσία γνωστής εταιρείας εμπορίας και...