Δεύτερη παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ την Πέμπτη 26 Ιουλίου παρέδωσε στο Εργατικό Κέντρο Λαυρίου για δεύτερη φορά νερά – τρόφιμα – φάρμακα και παιδικά είδη που είχαν συγκεντρωθεί στα γραφεία του. Ευχαριστεί τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα, τη νεολαία και τις λαϊκές επιτροπές για την άμεση και τεράστια ανταπόκρισή τους στην έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Επίσης ευχαριστούμε τους εργαζόμενους για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ για αίμα από όλη την Ελλάδα.

Η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης γίνεται σήμερα Πέμπτη 26/7 και αύριο Παρασκευή 27/7 από τις 8.30π.μ. έως τις 20.00 το βράδυ και ολοκληρώνεται το Σάββατο 28 Ιουλίου από τις 9π.μ. έως τις 13 το μεσημέρι.

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Κανένας εργαζόμενος να μην δεχτεί να δουλέψει μέσα στον καύσωνα

Από την ΕΜΥ αναμένονται συνθήκες καύσωνα, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες, να επικρατήσουν και σήμερα...

Εργατικό Κέντρο Τρικάλων: Να παρθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας των εργαζομένων από την έκθεση σε υψηλές θερμοκρασίες

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΥΣΩΝΑ !! Να παρθούν όλα...

Εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Θεσσαλονίκης: 10 Ιούλη συνέντευξη τύπου με αφορμή το τραγικό ατύχημα με αστικό λεωφορείο

Με αφορμή το τραγικό ατύχημα με αστικό λεωφορείο στη Βούλα με τους δεκάδες τραυματίες...