Καταγγελία της Σωματειακής Επιτροπής “Μελισσοκομικής Αθηνών” για τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις στην EURODRIP

Δημοσιεύτηκε στις

Η σωματειακή επιτροπή της Μελισσοκομικής καταγγέλλει τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις στις οποίες προέβει η εργοδοσία της «EURODRIP».

Ξέρουμε καλά ότι η εργοδοσία φοβάται την οργάνωση των αγώνων, τρέμει όταν οι εργάτες πάρουν την απόφαση να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Είστε από τα σωματεία που δίνουν τη μάχη για καλύτερους και αξιοπρεπείς όρους δουλειάς για αυτό μπαίνετε στο μάτι της εργοδοσίας. Ενωμένοι όμως θα νικήσουμε.

Πριν περίπου ένα μήνα είχαμε το ίδιο πρόβλημα με εσάς, η εργοδοσία της Μελισσοκομικής προσπάθησε να απολύσει πρωτοπόρους εργαζόμενους μέλη της σωματειακής επιτροπής. Μπήκαμε μπροστά να το αντιμετωπίσουμε και πραγματοποιήσαμε τριήμερη απεργία.

Αυτό πίεσε την εργοδοσία και οι απολύσεις πάρθηκαν πίσω.

Το σωματείο σας στάθηκε στο πλάι μας όταν αντιμετωπίζαμε τις τρομοκρατικές απολύσεις της εργοδοσίας και σταθήκαμε μαζί στην ίδια αλυσίδα στη πύλη της «Μελισσοκομικής» (μεταξύ των συναδέλφων που είχαν έρθει στη πύλη ήταν και ο ένας που επιχειρεί η δικιά σας εργοδοσία να απολύσει).

Τώρα είναι η σειρά μας να συμβάλλουμε στον αγώνα σας. Ο αγώνας σας είναι και δικός μας, θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την ανάκληση των απολύσεων, για το δικαίωμα στη δουλειά.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς – Ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ οι πρώτες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών

Δικαίωση για χιλιάδες νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς- Ηχηρό «χαστούκι» για Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘΑ οι πρώτες αποφάσεις...

Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών: Να ανανεωθούν άμεσα οι συμβάσεις & να πληρωθούν οι μηχανικοί με “μπλοκάκι” στον όμιλο AVAX

Πάλη για κάλυψη όλων μέσω ΣΣΕ με ουσιαστικές αυξήσεις. Κατάργηση της εργασίας με μπλοκάκι Το...

ΣΥΠΑ – Για καθυστερήσεις πληρωμής αποζημιώσεων για εκτός έδρας μετακινήσεις

Θεωρούμε ότι η καθυστέρηση που υπάρχει στην καταβολή των αποζημιώσεων για τις εκτός έδρας...