Καταγγελία της Σωματειακής Επιτροπής “Μελισσοκομικής Αθηνών” για τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις στην EURODRIP

Δημοσιεύτηκε στις

Η σωματειακή επιτροπή της Μελισσοκομικής καταγγέλλει τις παράνομες και καταχρηστικές απολύσεις στις οποίες προέβει η εργοδοσία της «EURODRIP».

Ξέρουμε καλά ότι η εργοδοσία φοβάται την οργάνωση των αγώνων, τρέμει όταν οι εργάτες πάρουν την απόφαση να διεκδικήσουν το δίκιο τους.

Είστε από τα σωματεία που δίνουν τη μάχη για καλύτερους και αξιοπρεπείς όρους δουλειάς για αυτό μπαίνετε στο μάτι της εργοδοσίας. Ενωμένοι όμως θα νικήσουμε.

Πριν περίπου ένα μήνα είχαμε το ίδιο πρόβλημα με εσάς, η εργοδοσία της Μελισσοκομικής προσπάθησε να απολύσει πρωτοπόρους εργαζόμενους μέλη της σωματειακής επιτροπής. Μπήκαμε μπροστά να το αντιμετωπίσουμε και πραγματοποιήσαμε τριήμερη απεργία.

Αυτό πίεσε την εργοδοσία και οι απολύσεις πάρθηκαν πίσω.

Το σωματείο σας στάθηκε στο πλάι μας όταν αντιμετωπίζαμε τις τρομοκρατικές απολύσεις της εργοδοσίας και σταθήκαμε μαζί στην ίδια αλυσίδα στη πύλη της «Μελισσοκομικής» (μεταξύ των συναδέλφων που είχαν έρθει στη πύλη ήταν και ο ένας που επιχειρεί η δικιά σας εργοδοσία να απολύσει).

Τώρα είναι η σειρά μας να συμβάλλουμε στον αγώνα σας. Ο αγώνας σας είναι και δικός μας, θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια για την ανάκληση των απολύσεων, για το δικαίωμα στη δουλειά.

ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Τροφίμων Ποτών – Συνδικάτα Κλάδου : Καταγγέλλουν την επίθεση της εργοδοσίας ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στους εργαζόμενους

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ (ΝΕΡΑ ΖΑΓΟΡΙ) ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Η...

Σωματείο Εργαζομένων EMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Τα τερτίπια της εργοδοσίας μέσω της συνδικαλιστικής παράταξης ΑΣΕΕ!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου στην συνεδρίαση της Τρίτης 5 Μάρτιου ενοποίησε σε ένα...

Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος: Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Στήριξη και Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ  Η υποτιθέμενη «εξυγίανση» της ΛΑΡΚΟ, καταδικάζει την...