Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης με 48ωρη απεργία

Δημοσιεύτηκε στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο εργοτάξιο ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης. Οι εργαζόμενοι συζήτησαν με το Συνδικάτο για τις εξελίξεις γύρω από την υπογραφή σύμβασης, με πρόσφατες τις αυξήσεις στους οικοδόμους στον Άκτωρα.

Στη συζήτηση που έγινε, οι εργαζόμενοι, μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, αποφάσισαν τη συνέχιση των κινητοποιήσεων με 48ωρη απεργία την Τετάρτη 24 και Πέμπτη 25 Γενάρη 2018, δηλώνοντας την αποφασιστικότητά τους να παλέψουν με όλους τους τρόπους για την υπογραφή εργοταξιακής σύμβασης με αυξήσεις και στους εργαζόμενους στους υπεργολάβους του έργου και συμβάλλοντας έτσι, στο μερίδιο που τους αναλογεί, στην υπογραφή Παναττικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

 Για τη Διοίκηση

 

 

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά

ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ – ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΦΑΓΕΙΟ! Αμερικανονατοϊκοί και το κράτος δολοφόνος του...

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Αττικής: Να πληρωθούν τώρα οι εργαζόμενοι της Intracom Telecom

Να πληρωθούν τώρα οι εργαζόμενοι της Intracom Telecom! Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της Intracom Telecom που...

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών Πληροφορικής Ν. Αττικής: 8η Μάρτη Δυναμώνουμε τον αγώνα για την προστασία των εργαζόμενων γυναικών

8η Μάρτη 2026: Δυναμώνουμε τον αγώνα για την προστασία των εργαζόμενων γυναικών, για ουσιαστικά...