Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στη στάση εργασίας στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένη

Δημοσιεύτηκε στις

Με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, την Παρασκευή 6/10.

Σε συνάντηση που είχε το Συνδικάτο μας με κάποιους από τους εργοδότες, οι τελευταίοι έδειξαν, για μια ακόμα φορά, το αδιάλλακτο πρόσωπό τους απέναντι στο ζωτικής σημασίας αίτημα των αυξήσεων σε μισθούς και μεροκάματα. Επιπρόσθετα, οι εργοδότες επικαλούνται το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει, έτσι ώστε να έχουν τσακισμένους μισθούς και μεροκάματα, ανύπαρκτες ΣΣΕ για τους εργαζόμενους, κάνοντας καθαρό για ποιων τα συμφέροντα λειτουργεί η κυβέρνηση και κάτω από ποιων τις εντολές.

Παίρνοντας υπόψη την προκλητική στάση και αυτών που προσήλθαν και αυτών που δεν προσήλθαν στη συνάντηση, και με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στη νέα Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εργοταξίου, προχωράμε σε νέα στάση εργασίας στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, την Τετάρτη 11 Οκτώβρη 2017, από τη 1 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και προετοιμαζόμαστε για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, διεκδικώντας την υπογραφή εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για τις ΣΣΕ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΦΛΑΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ με συμμετοχή στην ΣΤΑΣΗ...

Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών – Πληροφορικής Ν. Αττικής: 3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη. Δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε

3 χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη Δεν ξεχνάμε - Δεν συγχωρούμε Το Σάββατο 28/02/2026 συμπληρώνονται...

Κάλεσμα ΔΑΣ ΕΚΑ: Στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΑ ψηφίζουμε ΔΑΣ για πραγματική αλλαγή σελίδας στο Εργατικό Κέντρο

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Στο 33ο Συνέδριο του ΕΚΑ, στις 7 και 8 Φλεβάρη έγινε το...