Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας : Καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στη στάση εργασίας στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένη

Δημοσιεύτηκε στις

Με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η στάση εργασίας στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, την Παρασκευή 6/10.

Σε συνάντηση που είχε το Συνδικάτο μας με κάποιους από τους εργοδότες, οι τελευταίοι έδειξαν, για μια ακόμα φορά, το αδιάλλακτο πρόσωπό τους απέναντι στο ζωτικής σημασίας αίτημα των αυξήσεων σε μισθούς και μεροκάματα. Επιπρόσθετα, οι εργοδότες επικαλούνται το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει, έτσι ώστε να έχουν τσακισμένους μισθούς και μεροκάματα, ανύπαρκτες ΣΣΕ για τους εργαζόμενους, κάνοντας καθαρό για ποιων τα συμφέροντα λειτουργεί η κυβέρνηση και κάτω από ποιων τις εντολές.

Παίρνοντας υπόψη την προκλητική στάση και αυτών που προσήλθαν και αυτών που δεν προσήλθαν στη συνάντηση, και με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στη νέα Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εργοταξίου, προχωράμε σε νέα στάση εργασίας στο εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης, την Τετάρτη 11 Οκτώβρη 2017, από τη 1 μ.μ. έως τη λήξη της βάρδιας και προετοιμαζόμαστε για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, διεκδικώντας την υπογραφή εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα.

 

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για τη συνάντηση του Συλλόγου με τον Περιφερειάρχη Ν. Χαρδαλιά

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Την Πέμπτη 29-8-2024 αντιπροσωπεία του Προεδρείου του Δ..Σ του ΣΥΠΑ (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος, Γραμματέας)...

Σωματεία Ν. Αττικής: Όλοι στην κινητοποίηση 3 Σεπτέμβρη στις 4μμ στο Υπ. Εργασίας

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΛΥΣΕΙ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑ Tα...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Περιοδείες του Συνδικάτου Κ. Μακεδονίας και της Ομοσπονδίας ενόψει της ΔΕΘ

Περιοδείες του συνδικάτου Κ. Μακεδονίας και της Ομοσπονδίας γάλακτος τροφίμων και ποτών σε εργοστάσια...