Η Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργών καταγγέλλει στα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΚΙΔΕ καταγγέλλει στα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα, την παραβίαση του 1264, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς προς τους εργαζόμενους των SUPERMARKET της Αθήνας για να ψηφίσουν σε ένα «σωματείο» που η μόνη σχέση που έχει με τους εργατοϋπάλληλους είναι η αναγραφή τους στη σφραγίδα που επικυρώνει τους «αντιπροσώπους» – ανθρώπους της εργοδοσίας για ΟΙΥΕ, ΕΚΑ και ΓΣΕΕ.

Κάθε εργαζόμενος του κλάδου πρέπει να γνωρίζει το πώς αλλοιώνουν, διαμορφώνουν τους συσχετισμούς και χρησιμοποιούν κάθε αθλιότητα προκειμένου να περάσουν τις θέσεις των εκμεταλλευτών, των μονοπωλιακών ομίλων, να τις εμφανίσουν ως θέσεις των «εκπροσώπων» των εργαζομένων, του εργατικού κινήματος.

Οι μάσκες των στελεχών του ΜΕΤΑ και του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν, δεν μπορούν να κοροϊδεύουν και να υποκρίνονται. Αποτελούν το μακρύ χέρι της εργοδοσίας και της κυβέρνησης.

Στο μηχανισμό που έχουν στήσει για να κρατάνε δεμένους χειροπόδαρα τους εργαζόμενους συμμετέχουν ακόμα και ως υποψήφιοι πλήθος διευθυντικών στελεχών, περιφερειακοί διευθυντές και διευθυντές καταστημάτων που «συνοδεύουν» τους εργαζόμενους μέχρι την κάλπη.

ΕΞΩ τα διευθυντικά στελέχη και οι άνθρωποι της εργοδοσίας από τα σωματεία και το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Εύβοιας: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Με αισιοδοξία και μαχητικότητα οι εργαζόμενοι της Εύβοιας τιμήσαμε την Εργατική Πρωτομαγιά, στις συγκεντρώσεις...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Ομοσπονδία μας χαιρετίζει τη μεγάλη συμμετοχή των εργαζομένων και στον κλάδο μας στην...

Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο : Για τις απαράδεκτες εκφράσεις του Υπ. Υγείας απέναντι σε διαδηλωτές

Στο νησί του μικρού Μιχαήλ και των τραγικών ελλείψεων στην υγεία επέλεξε ο υπουργός υγείας...