Η Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργών καταγγέλλει στα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα

Δημοσιεύτηκε στις

Η ΟΕΚΙΔΕ καταγγέλλει στα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου την ωμή παρέμβαση της εργοδοσίας στο συνδικαλιστικό κίνημα, την παραβίαση του 1264, τις πιέσεις και τους εκβιασμούς προς τους εργαζόμενους των SUPERMARKET της Αθήνας για να ψηφίσουν σε ένα «σωματείο» που η μόνη σχέση που έχει με τους εργατοϋπάλληλους είναι η αναγραφή τους στη σφραγίδα που επικυρώνει τους «αντιπροσώπους» – ανθρώπους της εργοδοσίας για ΟΙΥΕ, ΕΚΑ και ΓΣΕΕ.

Κάθε εργαζόμενος του κλάδου πρέπει να γνωρίζει το πώς αλλοιώνουν, διαμορφώνουν τους συσχετισμούς και χρησιμοποιούν κάθε αθλιότητα προκειμένου να περάσουν τις θέσεις των εκμεταλλευτών, των μονοπωλιακών ομίλων, να τις εμφανίσουν ως θέσεις των «εκπροσώπων» των εργαζομένων, του εργατικού κινήματος.

Οι μάσκες των στελεχών του ΜΕΤΑ και του ΣΥΡΙΖΑ έπεσαν, δεν μπορούν να κοροϊδεύουν και να υποκρίνονται. Αποτελούν το μακρύ χέρι της εργοδοσίας και της κυβέρνησης.

Στο μηχανισμό που έχουν στήσει για να κρατάνε δεμένους χειροπόδαρα τους εργαζόμενους συμμετέχουν ακόμα και ως υποψήφιοι πλήθος διευθυντικών στελεχών, περιφερειακοί διευθυντές και διευθυντές καταστημάτων που «συνοδεύουν» τους εργαζόμενους μέχρι την κάλπη.

ΕΞΩ τα διευθυντικά στελέχη και οι άνθρωποι της εργοδοσίας από τα σωματεία και το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας: 1η Μάη Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» μαζί με τον Σύλλογο...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών: Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του κόσμου θα κερδίσουν!

1η Μάη 2024 Η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία είναι Απεργία! Οι αγώνες των εργαζομένων όλου του...

Κοινό ψήφισμα συνδικαλιστικών οργανώσεων στο χώρο της δικαιοσύνης ενάντια στο νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του δικαστικού χάρτη

ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ ΝΑ...