Έμπρακτη Αλληλεγγύη Με Το Λαό Και Τους Εργαζομένους Της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, πιστό στις αρχές του διεθνισμού και της ταξικής αλληλεγγύης, εκφράζει έμπρακτα την Αλληλεγγύη του στο λαό και τους εργαζομένους της Συρίας.

Στο πλαίσιο των πολύμορφων πρωτοβουλιών και δράσεων του ταξικού κινήματος της Ελλάδας ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ αποτελούμενη από τους Γιώργο Πέρρο, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, Γιώργο Μπουλούγαρη, Υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου και Νικόλαο Θεοδωράκη, Επικεφαλής της Γραμματείας Διεθνών, θα αναχωρήσει το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη για τη Δαμασκό της Συρίας.

Η αντιπροσωπεία θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τη Γενική Συνομοσπονδία Εργαζομένων Συρίας και θα συμμετάσχει στη Διεθνή Συνδικαλιστική Σύσκεψη Αλληλεγγύης με το Λαό της Συρίας στις 11-12 Σεπτέμβρη που έχουν καλέσει η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία(WFTU), η Συνομοσπονδία Εργαζομένων Συρίας (GFTUSyria) και η Διεθνής Συνομοσπονδία Αραβικών Συνδικάτων (ICATU).

 

 

Περισσότερα

Για τον καταστροφικό σεισμό στον Παναμά

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη των συνδικάτων της...

Συλλυπητήρια και αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ στους ανθρακωρύχους της Σόμα στην Τουρκία

Αδέλφια, Με βαθιά θλίψη και οργή μάθαμε για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα ορυχεία της...

Αλληλεγγύη στους απεργούς των δημόσιων συγκοινωνιών της Ολλανδίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη και χαιρετίζει τους εργαζόμενους...