Η Ομοσπονδία και η Ένωση Λογιστών καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση διαδηλώσεων

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης μέσω της αστυνομίας να απαγορεύσει στον ελληνικό λαό να διαδηλώσει κατά του ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών που εντείνονται στην περιοχή με συμμετοχή της κυβέρνησης-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Η «δημοκρατία» τους υπηρετεί από την μία την επίθεση στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα και από την άλλη τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Προκαλούν διπλά, μιας και αύριο ξεκινάει ο τριήμερος γιορτασμός των εκδηλώσεων τιμής και δόξας στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου που φέτος συμπληρώνονται 43 χρόνια. Ξεσηκωμός με το σύνθημά του «έξω αι ΗΠΑ από την χώρα μας».

Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν και να απαντήσουν στον κυβερνητικό αυταρχισμό και την πολιτική που τον υπαγορεύει, συμμετέχοντας μαζικά στο συλλαλητήριο, την Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια».

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

Περισσότερα

Οι αναχωρήσεις των λεωφορείων για τη ΔΕΘ μέχρι τώρα

Τα συνδικάτα σε όλη τη χώρα προετοιμάζουν με κινητοποιήσεις σε κλάδους και χώρους δουλειάς,...

Συλλυπητήριο μήνυμα της Γραμματείας του ΠΑΜΕ στον Αρμάγο Δημήτρη για την απώλεια του πατέρα του

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Αρμάγο Δημήτρη, πρόεδρο του...

Οι εργατοπατέρες της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργοδοτών Ελλάδας ξανά σε ρόλο προσωπάρχη του ΣΕΒ

Οι εργατοπατέρες της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργοδοτών Ελλάδας ξανά σε ρόλο προσωπάρχη του...