Η Ομοσπονδία και η Ένωση Λογιστών καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης για την απαγόρευση διαδηλώσεων

Δημοσιεύτηκε στις

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών και της Ένωσης Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής καταγγέλλουν την απόφαση της κυβέρνησης μέσω της αστυνομίας να απαγορεύσει στον ελληνικό λαό να διαδηλώσει κατά του ΜΑΚΕΛΑΡΗ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ και των ιμπεριαλιστικών σχεδιασμών που εντείνονται στην περιοχή με συμμετοχή της κυβέρνησης-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Η «δημοκρατία» τους υπηρετεί από την μία την επίθεση στα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα και από την άλλη τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.

Προκαλούν διπλά, μιας και αύριο ξεκινάει ο τριήμερος γιορτασμός των εκδηλώσεων τιμής και δόξας στους αγωνιστές του Πολυτεχνείου που φέτος συμπληρώνονται 43 χρόνια. Ξεσηκωμός με το σύνθημά του «έξω αι ΗΠΑ από την χώρα μας».

Καλούμε τους συναδέλφους να καταδικάσουν και να απαντήσουν στον κυβερνητικό αυταρχισμό και την πολιτική που τον υπαγορεύει, συμμετέχοντας μαζικά στο συλλαλητήριο, την Τρίτη 15 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στην Ομόνοια».

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

 

Περισσότερα

Ενημέρωση από το πολιορκημένο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια -UCLA

Το ΠΑΜΕ σταθερά στο πλευρό του λαού της Παλαιστίνης, των φοιτητών και των εργαζομένων...

Κατάθεση στεφάνων για την Πρωτομαγιά

1η Μάη 2024- Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας! Απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική της...

Οι προσυγκεντρώσεις για την απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς

Οι προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα Οι  προσυγκεντρώσεις για την  απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στις 10.30πμ στην πλατεία Συντάγματος έχουν οριστεί...