Ομοσπονδία Τύπου Χάρτου : Η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι-χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Δημοσιεύτηκε στις

Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά ότι η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι-χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν δίστασε να χτυπήσει με ΜΑΤ και χημικά συνταξιούχους που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις.

Τους διαβεβαιώνουμε ότι δεν μας φοβίζουν.

Το μόνο που κατάφεραν είναι να μας δείξουν για άλλη μια φορά το πραγματικό τους πρόσωπο. Αυτό του υπηρέτη της πιο βάρβαρης και αντιλαϊκής πολιτικής υπέρ του κεφαλαίου.

Καλούμε εργαζόμενους και συνταξιούχους να δώσουμε απάντηση με τον οργανωμένο αγώνα μας ενάντια στα νέα μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση και μεγαλοεργοδότες, για να ενισχύσουμε την προοπτική για οριστική κατάργηση της πολιτικής που ματώνει τις ζωές μας.

 

 

Αγωνιστικά

 

Η Διοίκηση

Περισσότερα

Καταγγελία για την επίθεση της αστυνομίας σε παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς στη Διεύθυνση ΠΕ Α’Αθήνας

Καταγγέλλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που έγινε σήμερα, Πέμπτη 23/10, από...

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...