Νέα όπλα κρατικής βίας: οι χρωμοσφαίρες

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. προκλητικά και αντιδραστικά προχωρά στην εφαρμογή νέων κατασταλτικών μεθόδων με τον εφοδιασμό των «χρωμοσφαιρών». Η χρήση τους «εγκαινιάζεται» σήμερα, με το πρόσχημα της τήρησης της τάξης στον τελικό του «Τσάμπιονς Λιγκ» και με το επιχείρημα του «εκσυγχρονισμού», ακολουθώντας τα πρότυπα της Ε.Ε. Ο απώτερος σκοπός τους είναι να αποτελέσουν μόνιμο εφόδιο στο οπλοστάσιο των ΜΑΤ και να στοχεύουν αδιακρίτως εργαζόμενους, άνεργους συνταξιούχους και σπουδαστές σε διαδηλώσεις, απεργίες και λαϊκές κινητοποιήσεις.

Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης είναι η πηγή των προβλημάτων και των αντιδράσεων των εργαζομένων και των πολιτών της χώρας μας και ας μην αναζητά αλλού υπεύθυνους η κυβέρνηση και οι διάφοροι υποστηριχτές της.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει δημόσια και με τρόπο κατηγορηματικό πως τέτοια, χουντικής αντίληψης, μέτρα κρατικής βίας και καταστολής δεν μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν!

Η προσπάθεια να περιοριστούν οι δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των εργαζομένων δε θα πετύχει. Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει να κάνει πορείες και απεργίες και καταλήψεις για το συμφέρον της Εργατικής Τάξης και των συμμάχων της.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...