Νέα όπλα κρατικής βίας: οι χρωμοσφαίρες

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. προκλητικά και αντιδραστικά προχωρά στην εφαρμογή νέων κατασταλτικών μεθόδων με τον εφοδιασμό των «χρωμοσφαιρών». Η χρήση τους «εγκαινιάζεται» σήμερα, με το πρόσχημα της τήρησης της τάξης στον τελικό του «Τσάμπιονς Λιγκ» και με το επιχείρημα του «εκσυγχρονισμού», ακολουθώντας τα πρότυπα της Ε.Ε. Ο απώτερος σκοπός τους είναι να αποτελέσουν μόνιμο εφόδιο στο οπλοστάσιο των ΜΑΤ και να στοχεύουν αδιακρίτως εργαζόμενους, άνεργους συνταξιούχους και σπουδαστές σε διαδηλώσεις, απεργίες και λαϊκές κινητοποιήσεις.

Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης είναι η πηγή των προβλημάτων και των αντιδράσεων των εργαζομένων και των πολιτών της χώρας μας και ας μην αναζητά αλλού υπεύθυνους η κυβέρνηση και οι διάφοροι υποστηριχτές της.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει δημόσια και με τρόπο κατηγορηματικό πως τέτοια, χουντικής αντίληψης, μέτρα κρατικής βίας και καταστολής δεν μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν!

Η προσπάθεια να περιοριστούν οι δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των εργαζομένων δε θα πετύχει. Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει να κάνει πορείες και απεργίες και καταλήψεις για το συμφέρον της Εργατικής Τάξης και των συμμάχων της.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Για τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ

Συνεδρίασε χτες 17 Σεπτέμβρη η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ. Στη συνεδρίαση οι δυνάμεις της...

Παρέμβαση στην doValue Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 2μμ

Παρέμβαση στην doValue Τρίτη 17 Σεπτέμβρη στις 2μμ Κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στη dovalue για...

Φωτογραφίες από τη θεατρική παράσταση Η Τρελή του Σαγιό, στον Βαρβάβα Αττικής

Με τη μυρουδιά της πρόσφατης φονικής πυρκαγιάς να μπαίνει στα ρουθούνια και τις εγκαταστάσεις...