Νέα όπλα κρατικής βίας: οι χρωμοσφαίρες

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. προκλητικά και αντιδραστικά προχωρά στην εφαρμογή νέων κατασταλτικών μεθόδων με τον εφοδιασμό των «χρωμοσφαιρών». Η χρήση τους «εγκαινιάζεται» σήμερα, με το πρόσχημα της τήρησης της τάξης στον τελικό του «Τσάμπιονς Λιγκ» και με το επιχείρημα του «εκσυγχρονισμού», ακολουθώντας τα πρότυπα της Ε.Ε. Ο απώτερος σκοπός τους είναι να αποτελέσουν μόνιμο εφόδιο στο οπλοστάσιο των ΜΑΤ και να στοχεύουν αδιακρίτως εργαζόμενους, άνεργους συνταξιούχους και σπουδαστές σε διαδηλώσεις, απεργίες και λαϊκές κινητοποιήσεις.

Η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης είναι η πηγή των προβλημάτων και των αντιδράσεων των εργαζομένων και των πολιτών της χώρας μας και ας μην αναζητά αλλού υπεύθυνους η κυβέρνηση και οι διάφοροι υποστηριχτές της.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει δημόσια και με τρόπο κατηγορηματικό πως τέτοια, χουντικής αντίληψης, μέτρα κρατικής βίας και καταστολής δεν μας φοβίζουν αλλά μας εξοργίζουν!

Η προσπάθεια να περιοριστούν οι δημοκρατικές ελευθερίες και τα δικαιώματα των εργαζομένων δε θα πετύχει. Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει να κάνει πορείες και απεργίες και καταλήψεις για το συμφέρον της Εργατικής Τάξης και των συμμάχων της.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

00:00:49

Όλοι το Σάββατο 31 Μαΐου στις 11 πμ στο πάρκο Ελευθερίας – Να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού Λαού(SPOT)

Όλοι και Όλες το Σάββατο 31/5 στις 11 πμ στο πάρκο Ελευθερίας Να σταματήσει τώρα...

Δύο χρόνια από το πολύνεκρο ναυάγιο της Πύλου – Συγκέντρωση και συναυλία στην Καλαμάτα στις 14 Ιούνη

14 Ιούνη 2025 διαδηλώνουμε στην Καλαμάτα στις 19.30 στην Κεντρική Πλατεία. Συναυλία στο λιμάνι. Απευθύνουμε...

Αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Βασίλη Παρασκευόπουλο

Αλληλεγγύη στον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου Βασίλη Παρασκευόπουλο Η οργάνωση της πάλης των εργαζομένων...