Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΤΡΑΜ Α.Ε.

Δημοσιεύτηκε στις

 

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΤΡΑΜ Α.Ε., που δέχονται την επίθεση της διοίκησης (εργοδοσίας) με στόχο την τρομοκράτησή τους και την παραίτησή τους από κάθε διεκδίκηση.

Υπεύθυνη δεν είναι μόνο η διοίκηση της εταιρίας, αλλά κύρια η αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. που την οπλίζει και την αποθρασύνει.

Οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΜ Α.Ε. με τα Σωματεία τους έχουν τη δύναμη να ματαιώσουν τις αντεργατικές επιλογές της εργοδοσίας, να φρενάρουν και να ανακαλέσουν τις απολύσεις. Να παλέψουν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας τέτοιες που να ικανοποιούν τις ανάγκες τους, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, να ακυρώσουν στην πράξη κάθε τρομοκρατική ενέργεια (ποινές – αναφορές) της Διοίκησης.

Μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους της χώρας, μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα είναι σε θέση να ορθώσουν το ανάστημά τους, να συγκρουστούν με την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας σήμερα από τη Ν.Δ., χθες από το ΠΑΣΟΚ, στοχεύοντας στην αφαίρεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία της πλουτοκρατίας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Απαράδεκτη Απόφαση του δικαστηρίου για τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ

Για άλλη μια φορά η δικαιοσύνη με την απόφασή της τάσσεται με την πολιτική...

16 Ιούλη στις 11πμ στο Υπ. Υγείας για να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο – έκτρωμα για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση

 ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ –ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ Η κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε...

Καταγγελία στη Δημοτική Αρχή Ηλιούπολης για την προσπάθεια φίμωσης του σωματείου εργαζομένων

Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται ακόμα ένα επεισόδιο στην προσπάθεια φίμωσης του Σωματείου Εργαζομένων του...