Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΤΡΑΜ Α.Ε.

0
image_pdfimage_print

 

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΤΡΑΜ Α.Ε., που δέχονται την επίθεση της διοίκησης (εργοδοσίας) με στόχο την τρομοκράτησή τους και την παραίτησή τους από κάθε διεκδίκηση.

Υπεύθυνη δεν είναι μόνο η διοίκηση της εταιρίας, αλλά κύρια η αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. που την οπλίζει και την αποθρασύνει.

Οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΜ Α.Ε. με τα Σωματεία τους έχουν τη δύναμη να ματαιώσουν τις αντεργατικές επιλογές της εργοδοσίας, να φρενάρουν και να ανακαλέσουν τις απολύσεις. Να παλέψουν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας τέτοιες που να ικανοποιούν τις ανάγκες τους, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας, να ακυρώσουν στην πράξη κάθε τρομοκρατική ενέργεια (ποινές – αναφορές) της Διοίκησης.

Μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους της χώρας, μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα είναι σε θέση να ορθώσουν το ανάστημά τους, να συγκρουστούν με την αντεργατική πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας σήμερα από τη Ν.Δ., χθες από το ΠΑΣΟΚ, στοχεύοντας στην αφαίρεση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και την ακόμα μεγαλύτερη κερδοφορία της πλουτοκρατίας.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Share.

Comments are closed.