Προς την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου

Δημοσιεύτηκε στις

 

Αξιότιμοι Κύριοι

Απευθυνόμαστε στην Ένωσή σας με την παράκληση να σταματήσουν οι διακρίσεις σε βάρος του ΠΑΜΕ σ’ ότι αφορά τις ανταποκρίσεις από την Αθήνα προς τα Διεθνή ΜΜΕ.

Η πιο πρόσφατη διάκριση σε βάρος του ΠΑΜΕ αφορά την χτεσινή μεγάλη Απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Η πλειοψηφία των Διεθνών ΜΜΕ αναφέρεται αποκλειστικά στη ΓΣΕΕ και στις συγκεντρώσεις της.

Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ δεν αναφέρονται, ενώ είναι γνωστό ότι η μεν συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα ήταν τουλάχιστον διπλάσια απ’ όλες τις άλλες και στην υπόλοιπη Ελλάδα ήταν τουλάχιστον πενταπλάσιες σε μέγεθος από συγκεντρώσεις άλλων συνδικάτων.

Γιατί γίνεται αυτή η διάκριση? Γιατί αυτή η μονομέρεια?

Σας παρακαλούμε να σταματήσει αυτή η αντιδημοκρατική τακτική. Ζητάμε την ισότιμη προβολή όλων των συνδικάτων. Χωρίς αποκλεισμούς και μεθοδεύσεις σε βάρος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων αναφέρουμε είναι η ανταπόκριση από την Αθήνα της κυρίας Anthee Carassava στην International Herald Tribune. Φαινόμενα τέτοια δεν νομίζουμε ότι βοηθούν την αντικειμενική πληροφόρηση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Κοινοποίηση: ΜΜΕ

Περισσότερα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Συσκέψεις εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων στην Κεντρική Μακεδονία: Θεσσαλονίκη Τρίτη 25/8 19:30 πάρκο 4...

Ο πόλεμός τους σημαίνει φέρετρα για την εργατική τάξη και αμύθητα κέρδη για το κεφάλαιο

Ο θάνατος ενός ακόμη ναυτεργάτη μετά τις επιθέσεις σε ελληνόκτητα δεξαμενόπλοια στα Στενά του...

Η “Αγία Ιωάννα των Σφαγείων” στο θέατρο Πέτρας – Μια παράσταση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και της Κούβας

«Η ΑΓΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ» Μια παράσταση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης...