Προς την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου

Δημοσιεύτηκε στις

 

Αξιότιμοι Κύριοι

Απευθυνόμαστε στην Ένωσή σας με την παράκληση να σταματήσουν οι διακρίσεις σε βάρος του ΠΑΜΕ σ’ ότι αφορά τις ανταποκρίσεις από την Αθήνα προς τα Διεθνή ΜΜΕ.

Η πιο πρόσφατη διάκριση σε βάρος του ΠΑΜΕ αφορά την χτεσινή μεγάλη Απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Η πλειοψηφία των Διεθνών ΜΜΕ αναφέρεται αποκλειστικά στη ΓΣΕΕ και στις συγκεντρώσεις της.

Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ δεν αναφέρονται, ενώ είναι γνωστό ότι η μεν συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα ήταν τουλάχιστον διπλάσια απ’ όλες τις άλλες και στην υπόλοιπη Ελλάδα ήταν τουλάχιστον πενταπλάσιες σε μέγεθος από συγκεντρώσεις άλλων συνδικάτων.

Γιατί γίνεται αυτή η διάκριση? Γιατί αυτή η μονομέρεια?

Σας παρακαλούμε να σταματήσει αυτή η αντιδημοκρατική τακτική. Ζητάμε την ισότιμη προβολή όλων των συνδικάτων. Χωρίς αποκλεισμούς και μεθοδεύσεις σε βάρος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων αναφέρουμε είναι η ανταπόκριση από την Αθήνα της κυρίας Anthee Carassava στην International Herald Tribune. Φαινόμενα τέτοια δεν νομίζουμε ότι βοηθούν την αντικειμενική πληροφόρηση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Κοινοποίηση: ΜΜΕ

Περισσότερα

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα ταξικά...

Mπλόκο στο φορτίο θανάτου για το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στο λιμάνι του Πειραιά ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Νέα μαζική μαχητική κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις προβλήτες 2 και 3...