Προς την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου

Δημοσιεύτηκε στις

 

Αξιότιμοι Κύριοι

Απευθυνόμαστε στην Ένωσή σας με την παράκληση να σταματήσουν οι διακρίσεις σε βάρος του ΠΑΜΕ σ’ ότι αφορά τις ανταποκρίσεις από την Αθήνα προς τα Διεθνή ΜΜΕ.

Η πιο πρόσφατη διάκριση σε βάρος του ΠΑΜΕ αφορά την χτεσινή μεγάλη Απεργία και τις απεργιακές συγκεντρώσεις. Η πλειοψηφία των Διεθνών ΜΜΕ αναφέρεται αποκλειστικά στη ΓΣΕΕ και στις συγκεντρώσεις της.

Οι συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ δεν αναφέρονται, ενώ είναι γνωστό ότι η μεν συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα ήταν τουλάχιστον διπλάσια απ’ όλες τις άλλες και στην υπόλοιπη Ελλάδα ήταν τουλάχιστον πενταπλάσιες σε μέγεθος από συγκεντρώσεις άλλων συνδικάτων.

Γιατί γίνεται αυτή η διάκριση? Γιατί αυτή η μονομέρεια?

Σας παρακαλούμε να σταματήσει αυτή η αντιδημοκρατική τακτική. Ζητάμε την ισότιμη προβολή όλων των συνδικάτων. Χωρίς αποκλεισμούς και μεθοδεύσεις σε βάρος του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα των όσων αναφέρουμε είναι η ανταπόκριση από την Αθήνα της κυρίας Anthee Carassava στην International Herald Tribune. Φαινόμενα τέτοια δεν νομίζουμε ότι βοηθούν την αντικειμενική πληροφόρηση.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Κοινοποίηση: ΜΜΕ

Περισσότερα

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...

Ο πολιτισμός είναι δικαίωμα, δημιουργία, συλλογική υπόθεση. Είναι και αγώνας

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ Η Χορωδία και η Θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ ανοίγουν...