Ούτε λεπτό για χάσιμο

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. φέρνει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, που αφαιρεί όπως και τα προηγούμενα (Σιούφα – Ρέππα) κατακτήσεις των εργαζομένων.

Η αναμονή τώρα είναι έγκλημα!

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, όλους τους εργαζόμενους σε Πανεργατικές Πανελλαδικές κινητοποιήσεις.

Οι αυριανές πικετοφορίες, τα Πανελλαδικά συλλαλητήρια στις 13 Μάρτη, που στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα, είναι η πρώτη απάντηση.

Συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για κλιμάκωση με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και ιδιαίτερα οι πρωτοβάθμιες, χωρίς να χάνουν ούτε λεπτό, να ριχτούν στη δράση με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, κάνοντας την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών πρώτο καθήκον.

Τη νίκη θα φέρει ο αγώνας!

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Βρήκαμε ποιος θέλει να δουλεύει 13 ώρες… (SPOT)

Δείτε το καυστικό βίντεο του ΠΑΜΕ για το αντεργατικό έκτρωμα. Να αποσυρθεί τώρα! 7ωρο - 5ήμερο...

Συνέντευξη Τύπου – Εκδήλωση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους τις παρεμβάσεις και την εισήγηση στην εκδήλωση - συνέντευξη τύπου...

Αλληλεγγύη στους απεργούς του Μετρό του Λονδίνου και στο συνδικάτο τους RMT

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Μετρό του Λονδίνου και στο...