Ούτε λεπτό για χάσιμο

Δημοσιεύτηκε στις

 

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. φέρνει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, που αφαιρεί όπως και τα προηγούμενα (Σιούφα – Ρέππα) κατακτήσεις των εργαζομένων.

Η αναμονή τώρα είναι έγκλημα!

Το ΠΑΜΕ καλεί την εργατική τάξη, όλους τους εργαζόμενους σε Πανεργατικές Πανελλαδικές κινητοποιήσεις.

Οι αυριανές πικετοφορίες, τα Πανελλαδικά συλλαλητήρια στις 13 Μάρτη, που στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στην Ομόνοια στις 6 το απόγευμα, είναι η πρώτη απάντηση.

Συνεχίζουμε και προετοιμαζόμαστε για κλιμάκωση με απεργιακές κινητοποιήσεις.

Όλες οι συνδικαλιστικές οργανώσεις και ιδιαίτερα οι πρωτοβάθμιες, χωρίς να χάνουν ούτε λεπτό, να ριχτούν στη δράση με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, κάνοντας την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και την διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών πρώτο καθήκον.

Τη νίκη θα φέρει ο αγώνας!

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Περισσότερα

Για την έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο

Για την έκρηξη σε εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο Δεν είναι ατύχημα, είναι έγκλημα! Ή τα κέρδη τους...

Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» στη Ζάκυνθο

Στο κατάμεστο, μέσα σε δροσερό ελαιώνα, θέατρο «ΑΥΡΙΑΚΟΣ» παρακολούθησαν οι Ζακυνθινοί θεατές την «Αγία...

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη

Περιοδείες σε χώρους του Δημοσίου μπροστά στη στάση εργασίας στις 14 Ιούλη Οι κυβερνητικές θέσεις...