Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ: Για το χτύπημα των δυνάμεων καταστολής σε βάρος υγειονομικών και ασθενών στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ καταγγέλλει το χτύπημα των δυνάμεων καταστολής με χημικά και γκλομπς, σε βάρος  υγειονομικών και ασθενών  στο Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Κυβέρνηση, Υπουργείο (εμπορίας) της Υγείας και παρατρεχάμενοι έχουν το θράσος να χτυπάνε αυτούς που τους χρωστάνε 10.000 μέρες άδειας. Όλοι αυτοί συνεχίζουν να έχουν το θράσος να κάνουν φιέστες παντού, αλλά και σε ένα νοσοκομείο που μόνο σήμερα  νοσηλεύονται 130 σε διαδρόμους και φορεία και που το 50% των χειρουργικών αιθουσών παραμένουν κλειστές επειδή αρνούνται να προσλάβουν το αναγκαίο προσωπικό.

Θέλουν να κρύψουν την αθλιότητα των ράντζων και των κλειστών χειρουργικών αιθουσών για αυτό επιστρατεύουν τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Όσα χημικά και αν ρίξουν, όσες διμοιρίες ΜΑΤ και ΟΠΚΕ και αν επιστρατεύσουν δεν πρόκειται να μας φιμώσουν, αντίθετα μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο.

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Η απάντησή στην κινητοποίηση και τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων στο νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ ήταν η τρομοκρατία

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την καταστολή και τον αυταρχισμό, με χημικά καιγκλομπ, με...

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Εργαζομένων Ομίλου METRO – MY MARKET: 23 Οκτώβρη εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/10/25 ΣΤΙΣ 11:00 ΚΥΒΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(Εθναρχου Μακαρίου 1). Συναδέλφισσα,...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για την επιτυχία της Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας

Η επιτυχία της Πανελλαδικής  - Πανεργατικής Απεργίας της 14ης Οκτώβρη, η δεύτερη μέσα σε...