Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: Δεν πρόκειται να ανεχτούμε την εργοδοτική αυθαιρεσία

Δημοσιεύτηκε στις

Την ΠΕΜΠΤΗ 26/6/2025 το πρωί , εργαζόμενοι στην Επιχείρηση ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε.  έγιναν μάρτυρες βίαιου επεισοδίου – επίθεσης από πλευράς του Εργοδότη Σπανόπουλου Ιγνάτιου εναντίον εργαζομένου της Επιχείρησης , στη λάντζα που μεταφέρει τους εργαζόμενους στο χώρο δουλειάς .

Συγκεκριμένα με αφορμή ένα ηλεκτρικό πατίνι με το οποίο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια μετακινείται ο συνάδελφός μας στη δουλειά και το αφήνει σε ουδέτερο σημείο μέσα στη λάντζα, εκτός χώρου που κάθονται οι εργαζόμενοι. Αυτό  για κάποιο ανεξήγητο λόγο ενόχλησε  τον  Εργοδότη( με καθυστέρηση δύο ετών) , ο οποίος  επιτέθηκε λεκτικά και στη συνέχεια χειροδίκησε εναντίον του συναδέλφου .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τέτοιες απαράδεκτες, προσβλητικές και βίαιες συμπεριφορές, εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στο συνάδελφό μας και δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δε θα ανεχτούμε την εργοδοτική αυθαιρεσία, που πέρα από το ότι θέλουν να σκύβουμε το κεφάλι αδιαμαρτύρητα στους χώρους δουλειάς προκειμένου να κερδοσκοπούν σε βάρος μας , ταυτόχρονα νομίζουν ότι θα μας συμπεριφέρονται ανάλογα με το πώς είναι η διάθεσή τους.

ΚΑΛΟΥΜΕ  όλους τους συναδέλφους να σταθούν στο πλευρό του  συναδέλφου που δέχθηκε την επίθεση και να είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα προκειμένου να απαντήσουμε αποφασιστικά και αγωνιστικά σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και πρακτικές .

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας: Να μην περάσει η τρομοκρατία στον Όμιλο Inditex

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ – ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ Καταγγέλλουμε την εργοδοσία της...

Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Κάλεσμα στη συγκέντρωση την Κυριακή 24 Αυγούστου στο Σύνταγμα

Το  Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στηρίζει το κάλεσμα του ΠΑΜΕ και καλεί τους οικοδόμους να...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Όλοι στην απεργία 28 Αυγούστου στην Αθήνα

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28-08-25 10.00ΠΜ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ & ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ...