Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Ολοκληρώθηκε η περιοδεία στη Λήμνο

Δημοσιεύτηκε στις

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιούνη η 3ήμερη περιοδεία της Διοίκησης του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου στη Λήμνο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρόεδρος Γιάννης Ζαφειρίου και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ευσταθίου βρέθηκαν σε πολλούς χώρους δουλειάς, ιδιαίτερα στο τουρισμό και συζήτησαν με δεκάδες εργαζόμενους.

Την Κυριακή 26 Ιούνη, το κλιμάκιο του ΠΕΚ μαζί με μέλη της Διοίκησης του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Λήμνου, συζήτησε με τους εργαζόμενους των ξενοδοχείων στο Πλατύ, μεταφέροντας την ανάγκη οργανωμένης διεκδίκησης καλύτερων όρων δουλειάς και ζωής, που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των εργαζομένων.

Με αφορμή το νέο εργοδοτικό έγκλημα και τον θάνατο ενός μάγειρα σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου εν ώρα εργασίας, αναδείχθηκαν από τους εργαζόμενους σοβαρά ζητήματα υγιεινής και ασφάλειας και στους δικούς τους χώρους, ενώ αναγνωρίστηκε η ζωντανή δράση του σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων που αναδεικνύει τέτοια ζητήματα.

Ακόμη, τα μέλη της διοίκησης του ΠΕΚ συναντήθηκαν με το Δ.Σ. του Συνδικάτου Οικοδόμων Λήμνου, έχοντας μια πλούσια συζήτηση πάνω στα θέματα που απασχολούν τον κλάδο αλλά και συνολικά τους εργαζόμενους του νησιού.

Περισσότερα

Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Κέρκυρας: Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες εποχιακά εργαζόμενοι σε ολόκληρη τη χώρα

Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν δεκάδες χιλιάδες εποχιακά εργαζόμενοι σε ολόκληρη τη χώρα, οι οποίοι δεν...

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας: Η ΟΓΕ στο πλευρό των εργαζομένων στα NOTOS

Η ΟΓΕ την Κυριακή 18 Γενάρη 2026 βρέθηκε στο πλευρό των εργαζομένων στα Notos...

Παράρτημα Πειραιά του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας: Έξω τα καζάνια του θανάτου από Πέραμα και Δραπετσώνα

Το παράρτημα του Πειραιά του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας καλεί τους συναδέλφους στο συλλαλητήριο  που...