Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο: Συνεχίζονται οι περιοδείες του Εργατικού Κέντρου στη Λήμνο

Δημοσιεύτηκε στις

Σε ξενοδοχεία και καταστήματα επισιτισμού της Λήμνου περιόδευσαν χθες Παρασκευή και σήμερα Σάββατο, ο πρόεδρος του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Γιάννης Ζαφειρίου και ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ευσταθίου.

Μαζί με μέλη της διοίκησης του σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων της Λήμνου, συνομίλησαν με δεκάδες εργαζόμενους στους χώρους δουλειάς, συζητώντας για τις ολοένα και πιο εντατικές συνθήκες εργασίας στον τουρισμό και την ανάγκη να παρθούν μέτρα προστασίας των εργαζομένων την περίοδο του καύσωνα.

Επίσης το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε περιοδεία και συζήτηση με τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ της Μύρινας.

Τέλος, τα μέλη της διοίκησης του ΠΕΚ έδωσαν συνέντευξη στο Ράδιο Λήμνος και τη Μαρία Κατσάνου.

Οι περιοδείες των μελών της Διοίκησης του ΠΕΚ μαζί με μέλη των σωματείων στη Λήμνο θα συνεχιστούν και αύριο Κυριακή, ενώ έχουν προγραμματιστεί και συναντήσεις με Διοικήσεις των Σωματείων.

 

Περισσότερα

Η Αγία Ιωάννα των Σφαγείων του Μπέρτολ Μπρεχτ από τη θεατρική Ομάδα του ΠΑΜΕ

Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την παρουσίαση στο κοινό, της παράστασης «Η Αγία...

Σύλλογος εργαζομένων Νοσοκομείου Μολάων: Ανοικτή σύσκεψη – συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων και άλλων τοπικών συλλόγων της περιοχής,...

Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone – 360Connect και λ.θ: Συνάντηση 7 Ιούλη για τη προστασία της πρώτης κατοικίας εργαζόμενου από τη Vodafone

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Σωματείου μας για τη κινητοποίηση έξω από τα γραφεία...