Εργατικό Κέντρο Λέσβου: Περιοδεία στους εργαζόμενους της καθαριότητας

Δημοσιεύτηκε στις

Κλιμάκιο του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, αποτελούμενο από τα μέλη της Διοίκησης, Γιάννη Ζαφειρίου πρόεδρο, Δημήτρη Ευσταθίου αντιπρόεδρο και Μπάμπη Ντινενή γενικό γραμματέα, βρέθηκε σήμερα τα ξημερώματα και συζήτησε με τους εργαζόμενους της καθαριότητας στη Παγανή, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις της Μυτιλήνης και της Καλλονής, την Παρασκευή 28 Φλεβάρη.

«Να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη, να μην ζήσουμε νέα Τέμπη, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους χώρους δουλειάς» τόνισαν τα μέλη της Διοίκησης στους εργαζόμενους, συζητώντας στη συνέχεια για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Ακόμη, χθες το απόγευμα Τρίτη 25 Φλεβάρη, μέλη της Διοίκησης, περιόδευσαν στους εργαζόμενους στα πολυκαταστήματα της αγοράς.

Μέχρι την τελευταία μέρα, οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε χώρους δουλειάς, για να φτάσει παντού το απεργιακό κάλεσμα, για να μην λείψει κανείς από τις απεργιακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Με τη συλλογική δράση των ναυτεργατών δεν πέρασε η φίμωση των σωματείων μας

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡOΒΛΗΜΑΤΑ & ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ  Δίνοντας συνέχεια στις παρεμβάσεις μας, τα...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής – Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Όλοι στην απεργία 18 Αυγούστου έξω από τα γραφεία της TEXAN

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10.00 π.μ. ΕΞΩ...

Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: Για τις εξελίξεις στην Strategia

Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗΣ STRATEGIA ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ Αυτές...