Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας: 28 Φλεβάρη Απεργούμε για να δυναμώσει ο αγώνας μας  σε κάθε χώρο δουλειάς

Δημοσιεύτηκε στις

Το εργατικό κέντρο Αμαλιάδας  αποφάσισε την προκήρυξη 24ωρης απεργίας  την Παρασκευή 28 Φλεβάρη 2025 και συγκέντρωση στην πλ. Αγίου Αθανασίου στις 9.00 π.μ.

Δύο χρόνια μετά το έγκλημα των Τεμπών,  ενώνουμε τη φωνή μας μαζί με τους εργαζόμενους  σε όλους τους χώρους δουλειάς , τους μαθητές  μας , τους φορείς και τον λαό της πόλης μας  πραγματοποιώντας την υπόσχεση που δώσαμε πως θα γίνουμε η φωνή όλων των νεκρών .

Απεργούμε για να υπάρξει πραγματική δικαίωση, να αποδοθούν όλες οι πολιτικές  και ποινικές ευθύνες  για το έγκλημα των Τεμπών.

Απεργούμε για να διερευνηθούν πλήρως οι αιτίες της σύγκρουσης  και κυρίως για την πολιτική που θυσιάζει ακόμα και την ανθρώπινη ζωή για το κέρδος.

Απεργούμε  γιατί τα νέα Τέμπη είναι  ΕΔΩ, κάθε μέρα , γύρω μας, σε όλη μας τη ζωή.

Απεργούμε για να δυναμώσει ο αγώνας μας  σε κάθε χώρο δουλειάς που μαστίζεται από την έλλειψη μέτρων προστασίας υγείας, ασφάλειας, στο βωμό του κέρδους της εργοδοσίας, με τους εκατοντάδες νεκρούς εργάτες κάθε χρόνο.

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ

Περισσότερα

Σωματεία Θεσσαλονίκης: 23 Απρίλη Συνέντευξη Τύπου στις 18.00 στο ΕΚΘ μπροστά στον εορτασμό της πρωτομαγιάς

Σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων της πόλης της Θεσσαλονίκης, μπροστά στον εορτασμό της 1 Μάη και...

Σωματεία Καβάλας: Δελτίο τύπου για την αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα στον Πρίνο

Τα σωματεία και οι φορείς καταγγέλλουμε στον λαό της περιοχής μας, το έγκλημα που...

Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών: Όλοι στην απεργία την 1η Μάη και στις απεργιακές συγκεντρώσεις

1Η ΜΑΗ – ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Ή ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ  Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι. Η 1η Μάη είναι η...