Συνδικάτο Οικοδόμων Καρδίτσας: Καμία συγκάλυψη στο έγκλημα  – Καμία θυσία για τα κέρδη τους

Δημοσιεύτηκε στις

Καμία συγκάλυψη στο έγκλημα  – Καμία θυσία για τα κέρδη τους

Παλεύουμε ενάντια στην πολιτική που δεν μας αφήνει να αναπνεύσουμε!

Όλες και όλοι την Κυριακή 26 Γενάρη στις 12 μ.μ στη Κεντρική Πλατεία.

Τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα από το έγκλημα στα Τέμπη καταρρίπτουν εκκωφαντικά την προσπάθεια συγκάλυψης που επιχειρείται από το κράτος, την κυβέρνηση, την ΕΕ και την Hellenic Train. Επιβεβαιώνουν με τον πιο τραγικό τρόπο ότι πολλά από τα θύματα επέζησαν από την σύγκρουση και βρήκαν φριχτό θάνατο από τις εκρήξεις και την πυρκαγιά που ακολούθησε.

Η σημερινή κυβέρνηση, η προηγούμενη κυβέρνηση, τα κόμματα που κυβέρνησαν και υλοποιούν την πολιτική που αφήνει πίσω της εκατόμβες νεκρών, έχουν ήδη καταδικαστεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Είναι ένοχοι!

Ό, τι και να κάνουν, όση λάσπη και να ρίξουν, όσο και να προσπαθούν να τα κουκουλώσουν, δεν θα αφήσουμε να κρυφτεί η αλήθεια! Είναι έγκλημα με υπεύθυνους την πολιτική της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, την πολιτική της ΕΕ για την απελευθέρωση των σιδηροδρόμων, το κυνήγι του κέρδους και τη μείωση του κόστους.

Τώρα να φωνάξουμε ακόμα πιο δυνατά στοχεύοντας τον πραγματικό υπεύθυνο!!!

Ο αγώνας μας να βάλει στο στόχαστρο όλα όσα βασανίζουν τον λαό και τα παιδιά του και τους ενόχους για τα βάσανά του. Και ποιος είναι ο ένοχος;Ένοχος είναι το κράτος και οι κυβερνήσεις του, που η μία μετά την άλλη υπηρετεί την κερδοφορία των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων και την ανταγωνιστικότητα τους. Το κέρδος και τον ανταγωνισμό που είναι οι σιδερένιοι άγραφοι νόμοι της σημερινής κοινωνίας! Στο όνομα αυτών υποβιβάζουν την ανθρώπινη ζωή και τη ζυγίζουν στη σχέση κόστος-όφελος, όπου κόστος είναι η ζωή του λαού και όφελος τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.

Είναι το ίδιο κράτος που είναι γρήγορο και αποτελεσματικό για να βγάζει στο σφυρί τα σπίτια του φτωχού λαού, να καταστέλλει με βία τις δίκαιες κινητοποιήσεις, να ταΐζει με δισεκατομμύρια ευρώ τους επιχειρηματικούς ομίλους, να βγάζει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργίες μας, να σέρνει στα δικαστήρια πρωτοπόρους εργάτες επειδή πρωτοστατούν για μέτρα προστασίας του εισοδήματος και της ζωής μας.

Η σύγκρουση με την πολιτική και το κράτος που αφήνουν απροστάτευτο τον λαό, επειδή προστατεύουν τα κέρδη των ομίλων, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, αλλά και το μεγαλύτερο χρέος σε όσους σκοτώθηκαν άδικα στο έγκλημα των Τεμπών.

Παλεύουμε για το δίκιο μας, για το δίκιο αυτών που χάθηκαν, παλεύουμε για τις ζωές μας!!!

  • Να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα στα Τέμπη και να αποδοθούν οι πραγματικές ευθύνες!
  • Σύγχρονες, ασφαλείς, φτηνές και μαζικές μεταφορές .
  • Άμεσα μέτρα ασφαλούς κυκλοφορίας των τρένων ιδιαίτερα κατά τη διέλευσή τους από κατοικημένες περιοχές.

Περισσότερα

ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ – Στις 28 Φεβρουαρίου, όλοι στην απεργία!

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ Την Τετάρτη 5/2/25 συνεδρίασε το Δ.Σ. του σωματείου μας και...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Κινητοποίηση στη ΔΥΠΑ την Παρασκευή 7 Φλεβάρη

Η Διοίκηση της ΔΥΠΑ συνεχίζει να εμπαίζει συναδέλφισσές μας, μισθωτές με έμμισθη εντολή ή...

ΕΝΕΔΕΠ: Όλοι στην Απεργία 28 Φλεβάρη – Το έγκλημα στα Τέμπη δεν θα συγκαλυφθεί

Ο ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΚΑΛΗΦΘΕΙ! ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 28 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ...